3 poeng mot Lundamo

Det var duket for skikkelig bunnoppgjør på Rinnvollen når Lundamo kom på besøk. Gjestene hadde tapt sine tre første kamper, mens Rindal også sto med 0 poeng etter to kamper.

Til tross for 10 spillere i manko hos hjemmelaget på grunn av konfirmasjoner og sykdom, var det Rindal som tok tak i kampen fra første spark på ballen. Og det tar ikke mer enn 8 minutter før Anders Møkkelgård (bildet) får ballen inne i sekstenmeteren. Fra skrått hold plasserer han den over keeper og i mål, til 1-0. Til tross for at gjestene også får et par gedigne sjanser i starten av omgangen, har Rindal full kontroll på et svakt Lundamo-lag.
Rindal - Lundamo
24 minutter er spilt når Bendik Talgø er på tur gjennom Lundamo-forsvaret og blir felt. Dommeren peker på straffemerket, og Anders Møkkelgård setter straffen via keeperen og i mål, til 2-0. Fire minutter senere kommer Harald Røen rundt på høyresida, legger ballen ut til Jo Bjørnar Fiske som enkelt plasserer ballen i mål, til 3-0. Resultatet står seg til pause.

Ti minutter er spilt av andre omgang når Rindal er i angrep. Flere spillere prøver å avslutte fra mølja foran mål. Ballen havner til slutt i føttene på Anders Møkkelgård, som setter inn sitt tredje mål for dagen! Også resten av omgangen har Rindal full kontroll på Lundamo, som knapt nok skaper en sjanse i andre omgang. På overtid er det Håkon Mikkelsen som går igjennom Lundamo-forsvaret og alene med keeper gjør han ingen feil og fastsetter sluttresultatet til 5-0.

Det smakte godt med seier i dag. Det er også positivt å se at vi kommer til mange sjanser. Vi kommer rundt på kanten og får lagt inn flere ganger. Utover i kampen får vi også til bra spill og fine kombinasjoner. Når vi nå får tilbake enda flere fra sykdomslista så ser dette bra ut.

Neste kamp er mot Meldal 2 om en uke. Også det en kamp som går på Rinnvollen. Lørdag 28. mai kl. 15.00 altså.