3 poeng i lokaloppgjøret

Flott vær og mye publikum både fra Rindal og Meldal hadde møtt fram til det som må sies å være en av toppkampene i serien. Trenerne Jo Bjørnar og Magne var før kampen veldig tydelige på at skulle det bli seier her, så måtte konsentrasjon og innsats være på topp i samtlige 80 minutter.

Som i kampene før i år tok Rindal tak i kampen fra start. Ikke slik at Rindal var totaldominerende i spill og sjanser, men Rindal hadde brukbar kontroll. Meldal hadde allikevel kampens første store sjanse etter 18 minutter, men den resulterte heldigvis ikke i noe mål. Spillet bølget litt fram og tilbake i det neste kvarteret. Helt til Vebjørn fikk ballen utenfor 16 meteren, tråklet seg så gjennom Meldals forsvar og avsluttet med å sette ballen elegant tilside for keeper. 1-0 ble også stillingen til pause, noe som etter spill og sjanser var et ”rettmessig” resultat.
Rindal - Meldal
Rindal mot Meldal
Andre omgang åpnet veldig friskt med sjanser til begge lag. Etter 8 minutters spill kom meldalingene seg igjennom Rindals forsvar, og utlignet til 1-1. Deretter kom Vebjørn seg igjennom alene med keeper, men ballen dessverre tilside for mål. Noen minutter etter dette var han nok en gang på farten, og ble felt innenfor 16 meteren. Gult kort til synderen fra Meldal, og straffe til hjemmelaget. En straffe Vebjørn selv ekspederte. Slett ingen dårlig straffe, men Meldals gode keeper reddet mesterlig.

Etter 15 minutter var Geir Magne frempå og fyrte av et skudd som tok med seg mye av malingen på yttersida av stolpen. Meldalingene hadde også sine framstøt så langt i omgangen, men gode redninger og bra forsvarspill forhindret de å få scoringer. Og etter hvert tok Rindal mer og mer over spillet. Etter 23 minutter ble Geir Magne frispilt på siden av 16 meteren av en uoppslitelig Aksel, og denne gangen lyktes det! Geir Magne plasserte ballen flott over keeper i det lengste krysset fra veldig skrått hold. 2-1, og vi på sidelinjen ble enda mer styrket i troen på at dette skulle ende i hjemmeseier. Riktig en praktscoring!

Etter 34 minutter ble Vebjørn nok en gang felt innenfor 16-meteren, og nok en gang gult kort til meldalingen og straffe til Rindal. Denne gangen ble straffen overlatt til Geir Magne. Han plasserte ballen knallhardt nær krysset til høyre og fullstendig utagbart for keeper til 3-1. Enda en Rindal-sjanse kunne vi notere oss 3 minutter før slutt når Vebjørn sendte en markkryper like utenfor.

Sluttstillingen ble 3-1, og Rindal innehar nå andreplassen på tabellen, 3 poeng etter Meldal. Rindal har imidlertid en kamp mindre spilt. En skikkelig godt gjennomført kamp på denne første sommerdagen, med strålende innsats av samtlige spillere.