Vinterkaruseller, maraton og Park Run

Joachim Tranvåg har deltatt i sitt 2. Park Run, Helge Langen, Tarjei M Mårdalen, Arnt Inge Nilsen og Jon Eriksen har deltatt i Trøndersk Vinterkaursell, mens Alf Petter Bøe deltok i samme konsept i Ålesund. Henrik Aasbø tok den lengste distansen i Jessheim Maraton.

Exeter Riverside Parkrun, 5 km, lørdag 31.10.15., Exeter, England

Joachim Tranvåg har deltatt i sitt andre Parkrun, i samme løype som for en måned siden. Men det gikk betydelig raskere denne gang, 16,15 mot 16,40 sist. Totalt nr 2, men vant klasse M20-24. Totalvinner, Howland Bristow, brukte 15,56. Han løper i klasse 40-44, men har hatt en imponerende utvikling: http://www.thepowerof10.info/athletes/profile.aspx?athleteid=102516. Det går an å ha progresjon i sine resultater om man passerer 40 år.

Løypa er kontrollmålt og relativt flat, men med halvannen km på gras. Joachim fulgte vinneren til 3,8 km.

Komplette resultater:

Trøndersk Vinterkarusell løp nr 2, 5 km, lørdag 14.11.15, Leangen, Strindheim i.l.

135 deltagere i fine løpsforhold med 4-5 gr og opphold, men litt motvind første delen. Det første løpet på oktober hadde 166 deltagere.

Sist stilte vi med 7 løpere, nå var det 4 «nye» som prøvde seg. Helge Langen ble best av våre på en andre plass på 15,40, 10 sek bak vinneren Eivind Jensen, som løp denne gang 20 sek raskere enn da han vant forrige karuselløp. Bra løp av Helge, 7 sek bak sin bestetid i denne traseen.

Mange bilder (ikke alle hadde like mye bekledning på seg….)

Ålesund Vinterkarusell løp nr 1, 10 km, lørdag 14.11.15, Brusdalen, Ålesund

69 deltagere trosset et ufyselig vær i Ålesund i den første vinterkarusellen. En runde er 2,5 km og løperne kan velge mellom 5 og 10 km. Denne traseen vil bli brukt gjennom hele vinteren.

Vår deltager, Alf Petter Bøe var ikke helt fornøyd med løpet. Han valgte å løpe 1o km og kom inn på 40,05. Han ble nr 7 totalt og nr 2 i sin klasse 45-49 år.

Jessheim Vintermaraton, søndag 15.11.15., Jessheim

Jessheim Vintermaraton består av halv og helmaraton. Vår løper, Henrik Aasbø valgte naturligvis helmaraton. Henne kom i mål på 4,39,11, etter et jevnt gjennomført løp. Han ble nr 8 i sin klasse 55-59 år.

Dermed kunne han notere seg for sin 104. maraton.