Valderløpet og Løkkasprinten

Alf Petter Bøe har sesongåpnet med Valderløpet og Jon Arne Gaundal har deltatt i terrengløpet Løkkasprinten.

Valderløpet, 8,7km, 18.04.15., Valderøya

Valderløpet er et av Sunnmøres største løpsarrangement. Spesielt imponerende antall barn og unge på distanser på 400 og 600m. 63 løp rundt øya i konkurranseklassene og enda flere i trimklasse.

Alf Petter Bøe er mye plaget med muskelbrist, men har fått trent relativt sammenhengende i vinter, men så langt nesten uten intervall og hurtig langkjøring. Han var derfor fornøyd med gjennomføringa, han kom inn på 35,10 som gir et snitt på 4,02.

Dette gav 3. plass i klasse 45-49, og totalt nr 7 av 63 deltagere.

(Alf Petter er med på flere bilder, det må understrekes at resultatlista viste at han unngikk tjeideng…)

Reportasje Sunnmørsposten:

Løkkasprinten, ca 3 km, 18.04.15., Malvik

Løkkasprinten er et relativt flatt terrengløp på Vikhammerløkka i Malvik. Jon Arne Gaundal, stilte i konkurranse med 7 sterke Strindheimløpere i seniorklassen. Og da måtte det bli en 8. plass.

Jon Arne holdt følge med teten i ca 1.000m, og prøvde å holde et jevnt trykk inn. For øvrig, han løp ikke med piggsko, ingen fordel på dette underlaget, der det er gras deler av løypa. Dette var hans 2. løpskonkurranse i karrieren, så dette var ei god gjennomkjøring. Han fikk 10,57,9, mens vinneren Mats Bjørgum, løp på 10,02,9.