Trollheimsløpet 2016: Resultater

Ida Mogstad, Rindal Il og Trond Ørjan Eide, Strindheim IL ble vinnere av årets Trollheimsløp. Trond Ørjan løp inn på 19.37, som er tredje beste tid noen gang, mens Ida løp inn til tida 25.26.
Bildet: Ida Mogstad og Trond Ørjan Eide fikk første napp i vandrepremiene, rosemalte kiststoler.

171 2000p
En Rindal IL-gjeng: fra venstre Stian Oldervik, Jo Svinsås, Ermias Y Araya, Steinar Bøe (med Ole Sæterbø gjemt bak), Sigmund Ofstad på halen
255 beskåret 1000p
Ida Mogstad, Rindal IL
157 beskåret 2000p
Trond Ørjan Eide, Strindheim IL med Jon Arne Gaundal, Rindal IL bak
Vionnerne av årets Trollheimsløp Ida Mogstad og Trond Ørjan Eide fikk første napp i vandrepremiene, rosemalte kiststoler.
Vinnerne av årets Trollheimsløp Ida Mogstad og Trond Ørjan Eide fikk første napp i vandrepremiene, rosemalte kiststoler.

Det var stor deltakelse i år, hele 156 deltakere. 76 løpere i konkurranseklassene, og det er den største deltagelsen siden 1984(!). 80 deltakere i trimklassen, noe som er over normalen, men lavere enn i fjor da det var 93. Da regnet det, kanskje det var flere som benyttet dagen i dag til andre formål i finværet.

Offisiell resultatliste
Resultater pr løype

Link til mellomtider (uoffisielle)

Løpet var en nyttig generalprøve for arrangøren i forkant av NM Terrengløp 9. oktober 2016

Flere bilder kommer på Facebooksidene til Rindal IL.