senior22032015

Tap for Orkanger i treningskamp

Fotball: Herrer senior

A-laget møtte søndag ettermiddag Orkanger til sesongens andre treningskamp. Orkanger er et lag som var med og kjempet om opprykk til 4. divisjon i fjor, og har også samme målsetning i år. Bra motstand med andre ord.

Starten er jevnspilt med veldig høyt tempo. Rindal kommer til noen halvsjanser, men uten å få satt ballen i nettet. Etter 21 minutter slår vi en farlig tversoverpasning i forsvaret, som Orkanger plukker opp. I forsøket på å vinne tilbake ballen, blir Orkangers spiller felt like innenfor 16. meteren, og straffe. 1-0.

Rindal kommer raskt tilbake, og bare to minutter senere reduserer Roy Bolme til 1-1. Ballen spilles fremover, stusses bakover av en forsvarsspiller til Roy, som vender bort en spiller og setter den sikkert.

Etter 32 minutters spill er det Orkanger som får corner. En hardt slått corner som toucher en Orkanger-spiller og går i mål til 2-1. Og bare minuttet etterpå kommer også 3-1 når Orkanger-spilleren får gå helt upresset på 18 meter og skyte til side for keeper. Vi er godt med i spillet i denne perioden, og det føles derfor litt urettferdig å få to såpass enkle mål i mot.

Vi gir derimot ikke opp, og to minutter før pause vinner vi ballen høyt, setter fart og kommer to mot 1. Roy har ballen og gjør alt selv når han dribler bort forsvarsspilleren og setter ballen sikkert i nettet nok en gang. 3-2 står seg til pause.

Bare 8 minutter ut i andre omgang mister vi ballen enkelt på midten, og Orkanger får komme alene med keeper og dermed går de opp til 4-2.
Vi sliter noe mer i andre omgang, og mister ballen på enkle pasningsfeil i fleng. Etter 27 minutter kommer nok en Orkanger-scoring. Det er et hardt skudd som keeper må gi retur på, og da er det en enkel jobb for spissen og sette den på åpent. 5 - 2 og det begynner å se litt stygt ut.

Bare to minutter senere mister vi nok en gang ballen på midten og får kontring i mot, 1 mot 1 og da står det 6-2.

40 minutter er spilt når Rindal starter opphentinga. Rindal får frispark på 25 meter fra skrått hold. Keeper er langt ute i feltet og bokser, og ballen havner i føttene på Bendik Talgø som lobber ballen i det åpne målet. I kampens siste minutt er det Roy som har ballen ute på venstresida og skyter i tverrliggeren. Ola Holte Helgetun kjemper tilbake returen og banker inn 6-4.

Vi møter et godt 5. divisjonslag i dag, og spiller en grei kamp. Vi henger godt med i perioder, men gjør alt for mange personlige feil og vanskelige valg som gjør at vi har utrolig mange ballmist. Vi skal absolutt ta med oss mye positivt fra denne kampen og jobbe med mot sesongstart, så skal vi nok gi de aller fleste hard kamp om poengene i år!