Sesongens siste hjemmekamp for G16 gikk mot Meldal2/Svorkmo2 på Skogsletta mandag kveld

Vi startet kampen godt og la tidlig press på motstanderen og spilte veldig bra og skapte bra med sjanser. Etter 9 minutter får vi corner, som Ole H legger presist inn til Jørgen som dundrer ballen i mål fra kort hold. Vi fortsetter det gode spillet og presser godt ilag noe som fører til at vi gang på gang vinner ballen høyt oppe.
Det får vi betalt for når Stian vinner ballen på midten og sender en perfekt pasning igjennom til Peder som alene med keeper plasserer ballen i mål.
7 minutter senere er Stian på farten igjen og dribler av 6-7 motspillere før han blir felt innenfor 16-meteren og dommeren blåser straffe til oss.
Torstein setter den sikkert i mål. 5 minutter før pause reduserer Meldal2/Svorkmo2 på en av sine få sjanser i 1-omgang. 3-1 til oss blir pauseresultatet.

28. september 2015 Les mer...

Fotball: G16

G16 var onsdag til Trondheim og spilte mot Vestbyen 2

Kampen startet med overtak til Vestbyen 2 dei første 15 minuttene og presset oss høyt og skapte noen store sjanser uten å få ballen i mål.
Vi kom oss mer inn i kampen og var farlig på kontringer.
Så etter 19 minutter vinner Torstein ballen på midten og spiller igjennom til Lars Aleksander ute på venstresiden,som tar med seg ballen ned mot linja og får slått ballen inn til Stian som styrer den i mål.

23. september 2015 Les mer...

Onsdag spilte Rindal IL G16 mot Flatås 2 på Skogsletta.

Vi startet kampen bra og spilte oss fram til flere sjanser men uten å skåre.
Men etter 11 minutter blir Peder spilt fri på høyrekanten og får lagt inn til Lars Aleksander som kommer på bakerste stolpe og header ballen i mål.
Etter skåringen blir vi mere unøyaktige i pasningene og slipper Flatås 2 mer inn i kampen,men uten at de skaper store sjanser foran vårt mål.
Helt på tampen av omgangen kontrer Flatås 2 og uten press på ballfører får han skutt ifra 25 meter og i mål.
1-1 blir pauseresultatet.

17. september 2015 Les mer...

Fredag var Rindal IL på Frøya

Det var forventet tøff motstand fra Frøya og det fikk vi.
Frøya åpnet best med høyt tempo og gode i presset,noe som førte til at vi ikke kom igang med vårt spill.
Etter 7 minutter får Frøya frispark like utenfor 16-meteren men Andreas redder mesterlig og gir retur som Frøya setter i mål fra kort hold,passivt fra vår side på returen.
Frøya dominerer kampen nå og vi blir løpende imellom og skaper lite,mens Frøya har endel sjanser uten å skåre,men etter 36 minutter blir en Frøya-spiller felt innenfor 16-meteren og dommeren blåser korrekt straffe til Frøya som blir ekspedert kontant i mål. Rett før pause blir vi nok engang passive i press av ballfører og Frøya får fritt spillerom til å sette ballen i mål.
3-0 til Frøya blir også pauseresultatet.

13. september 2015 Les mer...

Fotball G16

G16 i gang med sesongen

Rindal IL G16 åpnet høstsesongen med bortekamp mot Kil/Hemne 2 tirsdag 1. september, og søndag var det klart for vår første hjemmekamp i høstsesongen, og det var mot Skaun 2.

6. september 2015 Les mer...
G19-2 på Ekebergsletta

Oppdatering fra Norway Cup

Alle fire Rindalslagene har nå spilt to av tre innledende kamper, og her kommer en oppsummering så langt. Det er også en bildeserie fra G19 sin kamp mot Klepp IL.

28. juli 2015 Les mer...
DSCF4325

Rindalslag på Norway Cup

Rindal IL stiller i år med to rene rindalslag og to samarbeidslag på Norway Cup. Det er Gutter 16 år og Jenter 16 år, i tilegg stiller Rindal/Surnadal G19 med to lag.

Turneringa starter søndag 26. juli og finalene spilles lørdag 1. august. Se fullstendig oversikt over Rindals-kampene under.
Det er allerede gjort noen endringer kamptider og baner.

19. juli 2015 Les mer...
Lagbilde av G16 før kampen mot KIL/Hemne 2

Fotball: Gutter 16 år

Knepent tap mot National

Onsdag spilte Rindal IL G16 sin siste kamp i vårsesongen mot National 2.
Tabellsituasjonen før kampen var sånn at spilte vi uavgjort eller vant rykket vi opp til 2.Divisjon men med seier til National 2 var det dei som rykket opp.

Kampen startet jevnt med sjanser til begge lag.
Slik fortsatte det utover i omgangen med godt spill og tette og harde dueller fra begge lag.
Men i det 27 minutt får vi corner som Ole H tar og legger ballen presist inn til Jørgen som header ballen i mål, en meget god heading.
19. juni 2015 Les mer...

Tirsdag spilte Rindal IL G16 hjemmekamp mot Ranheim 3 på Skogsletta.

Vi startet kampen meget godt og allerede etter 2 minutter får vi corner som Stian tar og skrur ballen direkte i mål.
Etter 15 minutter snapper Peder opp ett dårlig framspill og slår ballen videre til Daniel som fra 20 meter sender ballen i en fin bue over keeper og i mål.
Vi fortsetter å presse på og spiller oss frem til flere gode muligheter men uten å skåre.

2. juni 2015 Les mer...

Onsdag var Rindal IL G16 i Trondheim og spilte kamp mot Nidelv.

Vi startet 1-omgangen med litt nervøst og usikkert og lot Nidelv styre mesteparten av spillet men vi jobbet oss inn i kampen etterhvert.
Nidelv skapte noen sjanser uten å få ballen i mål mens vi var farligst på kontringer,men etter 21 minutter får vi corner som Stian legger inn og etter litt rot i feltet lander ballen hos Ådne som skårer fra kort hold.

27. mai 2015 Les mer...

Storseier over Frøya

Rindal IL G16 spilte lørdag mot Frøya på Skogsletta. Det var meget gledelig å se at det var så mange tilskuere som hadde møtt opp for å se kampen i ruskeværet som var.

Vi startet kampen godt med godt pasningspill og god bevegelse. 6 minutter ut i kampen blir Torstein spilt igjennom og avanserer ned mot linja og legger inn foran mål til Håken som rolig plasserer ballen i mål. Etter skåringen mister vi totalt initiativet i kampen og slutter å spille ball, vi ligger altfor langt unna motstander og lar Frøya få tid og rom med ballen.
25. mai 2015 Les mer...

G16 på besøk i Skaun

Onsdag var Rindal IL G16 i Skaun og spilte mot Skaun 2.
Vi visste på forhånd at dette kunne bli en tøff kamp,siden vi hadde bare 12 mann tilgjengelig pga sykdom og skade.

13. mai 2015 Les mer...

Seier over KIL/Hemne 2

Tirsdag spilte Rindal IL G16 hjemmekamp mot Kil/Hemne 2 på Skogsletta.

Kampen var ganske jevn de 10 første minuttene hvor begge lag skapte svært lite og vi hadde trøbbel med å treffe hverandre med pasningene men dette bedret seg utover omgangen. De neste minuttene tok vi mer og mer over og ble mer presis i pasningspillet og skapte noen gode muligheter.
Etter 19 minutter blir Daniel spilt igjennom av Stian og alene med keeper setter han ballen i mål. 1-0 til oss.