G12 skuffet

Fotball: G12

Tap for G12

Her en særdeles skuffet gjeng etter at Rindal G12 tapte 6-3 mot Orkdal i en meget fartsfyllt kamp i Rindalshallen i kveld.
Gutta bør imidlertid ikke henge med hodet da de spilte en god kamp, men utallige sjanser ga kun tre mål på rindalingene. Orkdalingene derimot var effektive, og det er jo ikke så dumt i fotball.

18. oktober 2015 Les mer...

G12: Rindal - Orkanger 12-6

G12 i hallen

Very well done, for å si det mildt, av rindalingene mot gode Orkanger i kveldens kamp i flotte Rindalshallen.

7. oktober 2015 Les mer...

Storseier for G12

Seier 20-1 borte mot Svorkmo/NOI i kveld

29. september 2015 Les mer...

Seier til G12

Blidspente gutter i skumringen på Trollbanen. G12 var noe reserverte i første omgang mot Skaun i kveld, men gutta tok tak og leverte en sterk andreomgang - seier 12-3.
Blidspente G12

22. september 2015 Les mer...

G12 på Orkdal Sparebank Cup

G12 Orkdal Sparebank cup 3

Fantastisk innsats og lagspill på Orkdal Sparebank cup av Rindal G12! Seier 5-0 mot Orkanger, 6-0 mot KIL/Hemne og 9-0 mot et godt Ranheim etter en rå andreomgang

12. september 2015 Les mer...

G12 Rindal-Meldal

En lite imponerende start ble til en meget imponerende kamp på Trollbanen i kveld - hjemmeseier 20-5.

8. september 2015 Les mer...
G12 tokamp

Fotball G12

Dobbelkamp for G12

Dobbeltkamp mot KIL/Hemne 1 og 2 for G12 i dag. Første kamp endte med seier 9-2.

1. september 2015 Les mer...
Fullt kjør G12

Fullt kjør for G12

Fullt kjør for G12 igjen etter sommerferien. Søyacup i går, og festfotball mot KIL/Hemne på Trollbanen i ettermiddag - seier 16-4.

23. august 2015 Les mer...
Bergstad g14

Rindal IL på Bergstadcup

Rindal IL stilte med 5 lag på årets Bergstadcup. I år fikk vi fantastisk sommervær på denne turneringa, noe vi ikke akkurat er vant med, og det ga en veldig god ramme rund arrangementet.

21. juni 2015 Les mer...

Stortap for G12

Stortap 9-2 for G12 mot et godt Orkanger i Idrettsparken i kveld. Småskader på godt over halve laget sprer usikkerhet, men vi skal huske det første kvarteret da vi spilte meget god fotball og leda 1-0.

9. juni 2015

G12 mot Svorkmo

Et skadepreget G12 mot Svorkmo på Trollbanen i kveld. Jesper og Ole Martin fra G11 bidro i første omgang før de måtte på klassearrangement. To nye skader i andre omgang gjorde at vi måtte hente inn tiåringene Mikkel og Scott fra sidelinja. Mikkel bidro med mål og Scott holdt nullen - bra! Kampen endte med seier 9-2, og det er vi selvfølgelig godt fornøyd med.

2. juni 2015 Les mer...

Kamp- og treningsplan G12 - oppdatert

Vedlagt finner dere kamp- og treningsplan for G12.

28. mai 2015 Les mer...

Seier for G12 mot Skaun

En fresh start på første omgang og et voldsomt trykk mot slutten av andre omgang, ga seier 11-3 for Rindal G12 mot Skaun i Børsa i kveld. Niklas og Jesper bidro fra G11.

26. mai 2015

G12 med seier mot Meldal

G12 med power play i en time mot et defensivt Meldal på Løkken i kveld. Solid gjennomført, seier 10-1.

Powerfotball

12. mai 2015 Les mer...
Serieåpning G12

Fotball G12

Serieåpning for G12 da KIL/Hemne 2 gjestet Trollbanen i kveld. Frisk start og tidlig ledelse 3-0. Deretter tok hemnværingene over og gikk opp i ledelsen like etter pause. Fin avslutning på kampen, fortjent seier 8-4.