Sigurd og Mathilde har deltatt i Interkretskamp

Sigurd Fagerholt og Mathilde Eidnes Bakken har representert Sør-Trøndelag i Interkretskamp mot Nord-Trøndelag og Jämtland & Herjedalen.

Sigurd leder an på 600m
Sigurd leder an på 600m
Mathilde støter kule
Mathilde støter kule

Interkretskamp, kule og 600m, lørdag 29.11.14., Ranheimshallen

 

Sigurd Fagerholt og Mathilde Eidnes Bakken var tatt ut til å representere Sør-Trøndelag i Interkretskampen mot Nord-Trøndelag og Jämtland og Herjedalen. Hver krets kunne stille 3 utøvere i hver øvelse i klassene fra 12-15 år.

 

Sigurd som fyller 13 år i dag (vi gratulerer), tok teten på 600m i G13, og dro de to første rundene. Men han ble passert av to på den siste runden og kom inn på tredjeplass på tiden 1,43,02. Bra av Sigurd som har slitt med ei hofte i det siste. Tiden er like bak utendørspersen fra PEAB-lekene, der han løp på 1,42,28. I fjor løp han i samme stevne på 1,47,51.

 

Mathilde er ei allsidig jente, hun stod opp kl 0500 for være med på NRK sin salmemaraton!! Det ble likevel tid til kulekast i J13. Der ble hun sist av de seks deltagerne i klassen, men det var svært jevnt. Det var bare litt over en meter fram til førsteplassen, så her er det muligheter. Mathilde sitt lengste kast, målte 8,97. Det er 32cm lengre enn hennes utendørspers fra PEAB-lekene i høst.

 

Fint innsats av begge, som nok hadde nytte av treningsøkta i Ranheimshallen sist helg.

 

Vi har dessverre ikke i skrivende stund tilgang på komplette resultater, de kommer kanskje her: http://friidrett.forbundetonline.no/kretser/sortrondelag/Sider/Forside.aspx