Sigurd med to perser i Interkretskampen i Krokom

Sigurd Fagerholt satte pers både på 60m og 600m under Interkretskampen. Han deltok også på Sør-Trøndelag sitt lag på 4x200m

Sigurd klar for 60 m
Sigurd klar for stafetten

Interkretskamp, 60m, 600m og stafett, lørdag 30.11.13., Krokum

Sigurd Fagerholt var tatt ut til å representere Sør-Trøndelag i Interkretskampen mot Nord-Trøndelag og Jämtland og Herjedalen. Stevnet gikk i Jämtkrafthallen i Krokom 10 km fra Østersund. Krokom er et kjent vekslingssted for de som deltar i St Olavsloppet.

Sigurd gjorde sine saker svært bra. Han perset både på 60m og 600m. Han løp 60m på 8,79, ble nr 4 av 9 i sin klasse G12, og var best fra vår krets. På 600m kom han inn på 1,47,51 og andre plass. Vinner var Daniel Steneveldt fra Sør-Trøndelag (Malvik IL).

Sigurd sin gode innsats på 60m og 600m, gjorde at han ble den fra G12 til å representere kretsen på 4x200m. Sigurd løp 1.etappe og vekslet som nr 2 etter Nord-Trøndelag. Det ble også sluttresultatet.

Nord-trønderne vant Interkretskampen klart, mens Sør-Trøndelag måtte slåss mot svenskene om andreplassen.