Sesongens siste hjemmekamp for G16 gikk mot Meldal2/Svorkmo2 på Skogsletta mandag kveld

Vi startet kampen godt og la tidlig press på motstanderen og spilte veldig bra og skapte bra med sjanser. Etter 9 minutter får vi corner, som Ole H legger presist inn til Jørgen som dundrer ballen i mål fra kort hold. Vi fortsetter det gode spillet og presser godt ilag noe som fører til at vi gang på gang vinner ballen høyt oppe.
Det får vi betalt for når Stian vinner ballen på midten og sender en perfekt pasning igjennom til Peder som alene med keeper plasserer ballen i mål.
7 minutter senere er Stian på farten igjen og dribler av 6-7 motspillere før han blir felt innenfor 16-meteren og dommeren blåser straffe til oss.
Torstein setter den sikkert i mål. 5 minutter før pause reduserer Meldal2/Svorkmo2 på en av sine få sjanser i 1-omgang. 3-1 til oss blir pauseresultatet.

2-omgangen fortsetter vi å presse og skape sjanser men det er Meldal2/Svorkmo2 som skårer 5 minutt ut i omgangen på ett godt skudd fra 25 meter og reduserer til 3-2.
Men vi lar oss ikke knekke av den grunn og 10 minutter senere kombinerer Ådne og Stian godt ute på venstresiden og Stian kommer seg ned på linja og får lagt inn til Ole H som kommer på løp og setter ballen enkelt i mål.
Etter skåringen kommer en periode med oppjaget spill og dårlig press fra vår side noe som gjør at Meldal2/Svorkmo2  kommer mer inn i kampen og 8 minutt før slutt reduserer de med ett godt skudd fra 30 meter rett i krysset.
Men på overtid sikrer vi seieren når Torstein blir spilt igjennom og går ned mot linja med ballen og får slått inn til Ole H som setter ballen rolig og sikkert i mål.
Rett etterpå blåser dommeren av kampen og vi vinner 5-3.

Vi kjører kampen fullstendig i 1-omgang og skaper veldig mange og store sjanser,litt svakere 2-omgang men alt i alt en god kamp fra vår side.
Meget fortjent seier til guttene etter godt spill og god innsats,seieren kunne vært mye større hvis vi hadde skåret på sjansene våre.

1-0  9 min. Jørgen
2-0 18 min Peder
3-0 25 min Torstein