Sesongavslutnig D70 005

Sesongavslutning junior/senior

Friidrett

Vi startet med ei treningsøkt ved Tjønna, de fleste kjørte 4 eller 5 terskeldrag rundt Tjønna (1 runde er ca 1,8 km). Perfekte forhold, rundt 8 grader, opphold og vindstille. Deretter ble det standard opplegg på Saga Trollheimen Hotell, karbis med erter og løk.

Avsluttet i peisestua, der det var premieutdeling fra KM i terrengløp og utdeling av gavekort fra Selbusport`n. Helge Langen fikk et for beste baneresultat som senior, mens Jørgen Halgunset fikk 2 gavekort, ett for beste baneresultat for 15-19 år og ett for beste tid i KM i terrengløp uansett klasse. Hvert gavekort er på kr 1.000,-, så det ble en lukrativ ettermiddag for Jørgen. Sjøl om dette kalles sesongavslutning, så ble det snakket mest om målene for neste sesong. Til slutt gikk Steinar Bøe igjennom sin trening det siste året. Han startet systematisk trening for 2 år siden da han startet på videregående. Han debuterte i konkurranse under Trollheimsløpet i fjor. Han har vist stor framgang dette året, så vi kan konkludere med at hans gymlærer og trener Nils Egeness, har penset han inn på riktig spor og at Nils har en treningsvillig og systematisk elev.

Det ble tatt noen videosnutter fra treningsøkta rundt Tjønna denne fine oktoberdagen: https://youtu.be/R1VJwiLab84

På bildet de fleste av de som møtte til trening på Badeplassen: Fra v: Kristian Woldvik, Abdisamad Farah, Jørgen Halgunset, Tarjei M Mårdalen, Lars Morten Bardal, Ermias Yosief Araya, Lars Kristian Rodal, Pål Sæther, Helge Langen, Ole Sæterbø, Bård Nonstad, Stein Ivar Børset og Merhawi Tadesse.