Sesongavslutning friidrett

Lørdag 26. og mandag 28. oktober var det avslutning for hhv senior og junior.

Tjønna viste seg fra sin beste side
Tjønna viste seg fra sin beste side
Klar for treningsøkt
Klar for treningsøkt
Pizza og bildeframvisning – en fin kombinasjon
Pizza og bildeframvisning – en fin kombinasjon
Premierte i trekampen
Premierte i trekampen

Senior/junior lørdag 26. oktober

Møttes først til ei treningsøkt ved Tjønna, som framstod i helt andre omgivelser enn på samme helg i fjor. Da måtte vi, pga mer enn ti cm med snø, ta ei rolig økt i Kleivan i stedet. Noen tok en rolig tur i Åsan, mens de fleste tok ei intervalløkt (ett drag var en runde rundt Tjønna).

Deretter ble det den sedvanlige karbisen med erter og løk på Saga Trollheimen Hotel, før man oppsummerte sesongen verbalt og ved premieoverrekkelser. Det ble trukket fram Helge Langens sterke individuelle resultater og den gode innsatsen i Holmenkollstaffeten og ikke minst seieren i St. Olavsloppet. I tillegg til utdeling av medaljer for klubbmesterskapet i terrengløp, fikk Thomas Holm et gavekort på kr 1.000,- fra Selbusport`n som beste løper i klubbmesterskapet. Samme påskjønnelse fikk Helge for beste baneresultat blant seniorene, mens Jørgen Halgunset fikk tilsvarende gavekort for beste baneresultat i aldersgruppa 16-19 år. Helge ble dessuten «honorert» for sine klubbrekorder på 400m og 800m, der han løp denne sesongen på hhv 52,00 og 1,55,28.

Videre ble det samtalt om trening, der Helge la detaljert fram hva og hvordan han hadde trent denne sesongen. Oversikten viste bl a at han hadde tilbakelagt 5.281 løpte km og 558 treningstimer siste året. Rask hoderegning viser at med full jobb, så blir det ikke tid til så mye annet enn trening. Øvrige detaljer rundt hans trening kan man lese her.  Deretter ble det fokusert på spenst og styrke som grunnlag for bedring av løpsteknikken. Avslutningsvis ble det vist bilder og videoer fra Hytteplanmila.

«Yngres» mandag 28. oktober

Denne aldersgruppa var også samlet på Saga Trollheimen Hotel. Startet med ei oppsummering av sesongen. Deltagelse i 5 banestevner, stor deltagelse fra denne gruppa i stafetter, tre løpskaruseller, klubbmesterskap og ikke minst i skolecupen i Lina Roindt. 19 av de som deltok i St Olavsloppet var mellom 11 og 16 år. I tillegg deltok noen i «Mini-Olav».

Deretter ble det pizza og utdeling av premier for klubbmesterskapet i terrengløp og trekamp. Avslutningsvis ble det vist mange bilder fra sesongens aktiviteter.