Seier i første treningskamp

Fotball: Herrer senior

A-laget spilte lørdag sin første treningskamp for sesongen. Kampen ble spilt på Orkanger mot Rennebu. Rennebu er et lag vi også skal møte i serien og derfor en fin pekepinne på hvor vi står før debuten i 5. divisjon.

Rindal tok tak i kampen fra start og var det førende laget første halvdel av omgangen. Det blåste etter hvert kraftig opp, noe som satte et klart preg på kampen. Det måtte til og med et lite stopp til for å vente på et mål som kom blåsende over banen...

God stemning på banken før kampstart

Til tross for et stort Rindal-overtak var det Rennebu som først fant nettmaskene. Den kommer på corner etter 25 minutters spill. Keeper Anders sklir i det corneren blir tatt, og med en liggende keeper og dårlig markering får Rennebu en enkel oppgave å sette ballen i nettet. Bortsett fra scoringa er det Rindal som skaper sjansene, og nysigneringa Roy Bolme får flere sjanser som vi har sett han sette i mål tidligere, men dessverre ikke i dag. Rennebu går dermed til pause med 0-1.

Det skal gå bare 30 sekunder av andre omgang før Rindal reduserer. Bendik Talgø får ballen på 18 meter, vender bort en spiller og plasserer ballen helt nede ved stolpen. Ingen drømmetreff, men godt plassert og dermed 1-1. Også i 2. omgang er det Rindal som er klart best. Rennebu har noen få sjanser, uten at de klarer å overliste våre keepere.

Etter 70 minutters spill får Rindal corner. Etter litt fram og tilbake havner ballen i føttene på Robert Jonli, som får tuppet den i mål til ledelse 2-1. Etter dette kan Rindal kontrollere inn til en komfortabel seier. Kampen avsluttes med en fin kontring av Rindal der vi gjør alt riktig, men dessverre settes ballen like utenfor stolpen til slutt.

En helt grei start på kamp-sesongen, der vi får prøvd oss på 5.divisjonsnivået mot et lag som endte midt på tabellen i fjorårets 5. divisjon. Forøvrig et lag vi skal møte igjen allerede i andre serierunde. Vi må si oss godt fornøyd med at vi fører store deler av kampen, skaper mange store sjanser og vinner greit.

Rindal har forsterket stallen med mange nye spennende spillere før årets sesong, og mange av disse fikk i dag prøvd seg i den hvite Rindals-drakta. Hele 6 av dagens spillere er nye fra i fjor: Roy Bolme (Ny), Hallvard Næss (var med i 2013), Ola Holte Helgetun (var med i 2013), Bjørnar Nordlund (comeback), Lars Bakken Røen (comeback) og Henrik Brynthe Lund (Ny). I tillegg er Geir Ove Bævre og Magnus Eriksen nye i årets stall, men de var ikke med i dag.