Rindal løpskarusell

Arrangeres i år for 9. gang. Følgende løp vil inngå:

- Løp 1, Litj-Lina (Torshall): Fellesstart fredag 6. mai kl. 18.00. Aleneløp fra fredag 6. mai kl 17.00 til mandag 9. mai kl 21.00. 

- Løp 2, Tjønna: Fellestart 17. juni kl 1800. Tidspunkt for aleneløp fastsettes seinere.

- Løp 3, Skogsletta medio august

Litt nærmere om det første løpet, Litj-Lina som vi arrangerer for første gang siden 2019 helt uten pandemiregler. Men det har vist seg at aleneløp har vært populært, så vi fortsetter med det tilbudet.

 

KART/LØYPE

Litj-Lina har start og mål ved Torshall, etter en runde rundt om Rinnvollen, og er 2,9km lang. For aleneløpet, vil det i «påmeldingsperioden» vil det være satt opp skilt og noen sløyfer. Start/mål er telefonstolpen ved Grytbrua. Det vil bli markering i asfalten der.

Kart Litjlina.jpg

Som man ser, så er det allerede opprettet et Strava-segment for løypa. De som er Strava-brukere, kan bl a lese historiske resultater her.

 

PÅMELDING FELLESSTART

Påmelding ved Torshall fra kl 1715. Det brukes engangsstartnummer. Ta vare på disse. De skal brukes også under de to neste karuselløpene.

 

GENERELLT OM FELLESSTARTEN

Fellesstart uansett alder og kjønn, alle i en klasse med alfabetisk resultatliste. Ingen nedre aldersgrense (start vurderes i samråd med foreldre). Alle som bruker lengre tid enn 7 min pr km, vil få notert 20,18 som sluttid. Saft å få ved innkomst.

 

PÅMELDING ALENELØP

Man kan delta i aleneløpet fra fredag 6. mai kl 17.00 til mandag 9. mai kl 21.00.  De som har deltatt, sender SMS til 952 37030 eller epost tbolme@mbotten.no med navn og dato.

 

UTTREKKSPREMIER/FRIVILLIG STARTKONTINGENT 

For å motivere til deltagelse fra alle nivå, setter vi denne gang opp to uttrekkspremier, to gavekort fra Sport1 på kr 500,-. Det ene trekkes ut blant de som deltar i fellesstarten, mens det andre strekkes ut blant alle deltakere, altså både for fellesstarten og aleneløpet. Ingen person kan vinne begge gavesjekkene. For å finansiere disse premiene, håper vi deltakerne er villig til å betale en frivillig startkontingent på kr 50,-. En familie betaler samme beløp. De som ønsker å betale, bruker Vippsnr 126450 (Rindal IL Friidrett) eller bank 4111.06.00958 merket Løpskarusell.

 

«PERSING»

For mange vil motivasjonen være å slå sin egen bestetid. Her er en oversikt over alle tidligere tider, en oversikt for offisielle tider tilbake til 2013. Den andre gir oversikt over tider oppnådd i de to aleneløpene i fjor:  http://rindalil.no/historikk.351145.no.html

 

ET LAVTERSKELTILBUD

Rindal Løpskarusell har hele tiden vært markedsført som et lavterskeltilbud. Vi ser gjerne at flere spasertrimmere registrerer seg som deltakere. Vil også påpeke at dette er en fin barnevogntrase. Ser gjerne at de som har som ambisjon å løpe stort sett sammenhengende, stiller på fellesstarten

 

Kontaktperson for løpskarusellen er Tor Jarle Bolme, 952 37030 eller tbolme@mbotten.no

Følg vår Facebookside som vil komme med oppdatert informasjon etterhvert: https://www.facebook.com/rindalilfriidrett