Resultatliste Rindalsrennet 2015

Ut i fra utgangspunktet i går, ble det fine forhold for dagens Rindalsrenn. Stor deltakelse, 333 løpere, 29 flere enn i 2013, sist det ikke var ST-cuprenn.

Raskest av alle på dagens 10-kilometer var junioren Johannes Høsflot Klæbo fra Byåsen IL, 33 sekunder foran beste seniorløper.
I seniorklassen for menn vant Nils Magnus Bøen Grave, fra IL Korlevoll-Odda/Team Veidekke Vest, foran Eirik Telebond (Klæbu IL/Team Veidekke Trøndelag), og Lars Moholdt, Rindal IL.

I kvinneklassen var Wenche A. Snildalsli, Strindheim IL (bildet) raskest, foran Berit Mogstad (Strindheim IL/Team Veidekke Trøndelag) og Trude Nonstad Fornes (Ranheim SK)

Wenche A Snildalsli, Strindheim vant kvinneklassen.
Johannes Høsflo Klæbo fra Byåsen vant juniorklassen med over ett minutt, og slo beste senior med 33 sekund
Nils Magnus Bøen Grave, IL Korlevoll-Odda/Team Veidekke Vest, nr 1 i Menn Senior
Mikkel Bakken vant klasse G11 og var en av Rindal ILs tre på pallen.
Nora Bolme Fjærsted ble nr 3 i klasse jenter 12 var Rindal ILs andre på pallen. Den tredje og siste var Lars Hoel Moholdt med en tredjeplass i klasse menn senior.