40,03

M 55-59

2 av 108

137 av 2.162

Tarjei og Lars Kristian var de som sørget for mest PR for klubben, ettersom de lå jevnt med to beste damene på halvmaraton, og fikk derved en del TV-tid på NRK1. Men de hadde også en fin intern duell, der Tarjei avsluttet best. Lars Kristian fikk det litt tøft på de 2-3 siste km. Tarjei perset med over 8 min, men den persen var fra hans «forrige liv». Lars Kristian løp nesten halvminuttet raskere enn i Trondheim for 14 dager siden, men godt bak knalløpet fra København i slutten av mars på 1,16,28.

Stein Ove perset etter ei flott avslutning, og kom under den magiske grensa 3 t på 2,57,43. Han passerte halv på 1,29,57, og hadde derved negativ splitt. Snitt på 4,13 på hele løpet, mens han brukte 3,52 på de siste 5 km!!!

Jørund løp 10 km på 40,03. Her er det verd å merke seg at løypa var over 300m for lang, det vil si at Jørund ville ha sett 38-tallet. Litt bittert, når man vet at det er bare 10 på Norgesstatistikken i klassen, har løpt under 39 min.

Komplette resultater:

Reportasjer kondis.no:

Trondheims Bratteste, 1,9 km, lørdag 21.09.14., Trondhjems Skiklubb

Trondhjems Skiklubb arrangerte motbakkeløpet Trondheims Bratteste for første gang med 95 deltagere.

Start ved Fjellseter Kapell med mål på toppen av Gråkallen. 1,9 km, 237 høydemeter er de nakne fakta.

Terje Olsen, stilte på denne, for han svært uvante «øvelsen». Han taklet det bra, ble nr 13 totalt på 10,55,2. Total vinner ble Jørgen Natvig Løvseth på 9,55,2. Terje ble nr 2 i sin klasse 45-49 år, plassen bak Håvard Lorange, som vant klassen på 10,29,7. Terje hadde også med sin datter Cecilie, som ble nr 2 i klasse 16-17 år.