Nå konkurreres det både innendørs og utendørs

Linn Røen Skjermo har løpt 60m i Ranheimshallen, Helge Langen 1.500m i Steinkjerhallen og Alf Petter Bøe 10 km i Ålesund, naturlig nok ute.

Adventstevne, 60m, søndag 04.12.16., Ranheimshallen, Ranheim IL

Linn Røen Skjermo deltok på 60m. Hun tjuvstartet på første forsøk, og ble derved usikker og forsiktig ved neste start. Hun kom inn på 8,87, knapt 3 tideler bak persen. Ikke fornøyd med tiden, men på denne årstiden er deltagelse i konkurranser nyttig trening.

Linn ble nr 3 av de tre deltagerne som stilte i seniorklassen.

Komplette resultater:

Adventstevne, 1.500m, lørdag 10.12.16., Steinkjerhallen, Steinkjer FIK

Helge Langen deltok på 1.500m. I et felt på 7 løpere var det to løpere som skilte seg ut fra start, Helge sammen med Trones IL sin lovende løper, Kristian Nordlund, som i sommer bl a løp 800m på 1,56 i G17.

Nordlund tok teten, men det gikk sakte de første to rundene, og Helge gikk opp i tet, som han holdt helt en runde før mål. Dette var Helge sin første 1.500m i 2016 og hadde denne kommentaren etter løpet: «Fornøyd med tiden og godt å kjenne at jeg er i stand til å øke tempoet mot slutten, men også ergelig å tape spurten…».

Helge fikk 4,08,86 mot Norlund sine 4,08.56. Regner med at komplette resultater kommer her: http://steinkjerfik.no/

Ålesund Vinterkarusell løp nr 2, 10 km, lørdag 10.12.16. Brusdalen, Ålesund

Alf Petter Bøe løp på 38,48 på 10 km i Ålesund i sesongens første karuselløp for en måned siden. Det var da vurdert som hans beste løp på lang tid. Nå forbedret han denne tida ytterligere til tross for at det denne gang var dårligere forhold, litt regn og vind. Men 7 grader er bra etter årstida.

Denne gang kom han inn på 37,58, ei forbedring på 50 sek siden forrige løp. Han løper nå 65-75 km pr uke. Det gir resultater. Han ble nr 6 totalt og nr 3 i sin klasse 45-49 år (løpets hardeste klasse!)