Mathilde og Jon Arne med hver sin seier

Mathilde Eidnes Bakken vant kulestøt i Hommelvik og Jon Arne Gaundal vant Knyken Rundt.

Sjøsidestevnet, lørdag, 15.08.15, Øya Stadion, Hommelvik

Mathilde Eidnes Bakken dro til Hommelvik mest for å perfeksjonere teknikken foran neste helgs Strindheim-leker, som er siste stevne før uttak til Bendit-lekene.

 

Mathilde hadde følgende serie: Dødt-7,05-7,65-7,93-7,41-7,25. Dermed ble det seier blant de 3 deltakerne i J14 med 1 (!) cm foran nr 2. Men hun har mer å gå på, persen er på 8,14.

 

For de som virkelig ønsker å følge med i banefriidretten, så har NFIF en flott søkemotor http://www.friidrett.no/stevner/statistikk1/Sider/Statistikk.aspx (klikk på den grønne boksen). Her er Mathilde sin «CV»: http://www.minfriidrettsstatistikk.info/php/UtoverStatistikk.php?showathlete=12074&showevent=0&showseason=0&outdoor=Y&listtype=All

 

Da er det å håpe at vi snart får kuleringen på plass, slik at Mathilde kan trene på «hjemmebane».

 

Bilder av Mathilde på vår Facebookside: https://www.facebook.com/rindalilfriidrett?ref=bookmarks

 

 

Knyken Rundt, 10 km, søndag, 16.08.15, Orkdal

Jon Arne Gaundal fikk prøve seg på et skikkelig skogsløp med sti og myr, som avsluttes med ei sugende stigning 2 km før mål. Jon Arne kvittet seg med sine konkurrenter allerede etter 2 km, til tross for at han er i en hard treningsperiode og kjørte dette løpet i I3(+)-sone. Til tross for relativt sterk varme, så følte han seg ikke påvirket av det, når han ikke presset hardere enn det han gjorde.

 

Jon Arne vant på 44,03, 1,30 foran Håkon Selvnes fra Orkdal. Løypa var helt ny av året, og tidene kan ikke sammenlignes med foregående år. Med 4,24 som km-tid, så viser det at det ikke er noen lett løype.

 

Komplette resultater og mange bilder: http://www.orkdal-il.no/trim/knyken-rundt/show/god-stemning-knyken-rundt