Jørgen og Ragnhild best i klubbmesterskapet

Brukbart vær å løpe i, lett regn og vindstille, men løypa var litt sleip enkelte steder etter nattens kraftige regnvær. Etter å ha vært bortskjemt med flott høstvær under de siste års KM, ble det litt mer ruskete i år, noe som kanskje reduserte antall deltagere og publikummere. Men det ble mange friske dueller blant de 45 deltagerne.

KM yngste
KM 2
KM 3
KM 4
KM 5
KM 6
KM 7
KM 8
KM 9
KM 10
Km junior
KM junior 2
KM bBerset
KM Sigurd
KM jenter
KM jenter2
KM jenter 2
KM Mali
KM Bakken
KM Steinar
KM Mali 2
KM Jonas
KM Bolme
KM Magnus
KM Mathilde

I herreklassen ble det en duell mellom de to 18-åringene Jørgen Halgunset og Steinar Bøe, en duell som Jørgen avgjorde til sin favør med 3 sek. Begge satte nye perser og tok kraftige byks på adelskalenderen. I dameklassen duellerte 4 surnadals-drek, yngstesøster Mogstad, Ragnhild, trakk det lengste strået. Kom inn på 6,52, og var bare 3 sek bak løyperekorden som søster Ida satte i fjor. Ikke langt bak disse fire, kom 12-årige Mali Eidnes Bakken inn til den sterke tiden 7,11 og er med det på 6. plass på adelskalenderen. Mange perser også i gutteklassene, der Kristoffer Berset (16 år) og Sigurd Fagerholt (14 år) var de beste.
 
Mye snakk om adelskalender her, den ser man litt nede på denne siden. Den viser at vi har hatt klubbmesterskap i samme trase siden 1993!! Bilder vil komme på vår Facebookside.
 
Komplett resultatliste