Henne løp sin 92. maraton og 4 RIL-løpere deltok i den første Vinterkarusellen

Henrik Aasbø løp sin 17. maraton i år i Bergen, mens Terje Olsen, Terje Maroni, Ola H Balestrand og Jon Eriksen startet «ny» konkurransesesong ved å delta i Vinterkausellen på Leangen.

Maratonkarusellen Bergen, søndag 18.10.14, 42.195m, Fana

Bergenserne er aktive på maratonfronten, de arrangerer en maratonkarusell på 6 løp hvert år. Og blant de 256 som benyttet seg av helgas «tilbud» var Henrik Aasbø.

Typisk Bergensvær, plaskregn og etter hvert ganske sterk vind, men løperne fikk medvind på «hjemturen». Henne kom inn på 4,19.02 og en 5. plass i sin klasse 55-59. Han hadde 4,36,00 i samme løype på februar i år.

«En veldig fin opplevelse, til tross for været», er Hennes kommentar til hans 17. maratonløp i år og 92. totalt.

Reportasje med komplette resultater på kondis.no:

Vinterkarusell løp nr 1, 5 km, tirsdag 21.10.14, Leangen, Strindheim i.l.

Vi stilte med 4 løpere i det første løpet i Vinterkarusellen. Terje Olsen viste samme gode form som på Hytteplanmila. Han kom i mål på 16,38 og 7. plass totalt, og var bare 20 sek bak sin tid fra den langt lettere Trønder-Øst-løypa. I sin klasse 45-49, ble han imidlertid slått av sin navnebror, som kom inn på 16,10. Dermed ble vår Terje, detronisert til 2. plass på Norgesstatistikken i sin klasse: http://www.kondis.no/index.php?id=5467383

Det var brukbare løpsforhold, men litt generende vind.