Henne har løpt sitt 75. maratonløp

Henrik Aasbø har deltatt i Løplabbet Ribbemaraton som går fra Sandvika til Ski. Det anbefales å lese mer om dette spesielle maratonløpet .

Løplabbet Ribbemaraton, fredag 27.12.13. Sandvika-Ski

 

Da er det temmelig nøyaktig 2 måneder siden Henrik Aasbø har løpt maraton, og det er lenge til han å være, men det har sin forklaring. Mye av november ble brukt til å pleie en lei forkjølelse. Deretter «hogg» en strekk til i den ene leggen under en rolig treningstur i begynnelsen av desember.

 

Han har i midlertid fått trent litt i det siste, nok til at han tok sjansen til å stille i det uhøytidelige Løplabbet Ribbemaraton som har sin start utenfor Løplabbet i Sandvika med mål hos Løblabbet Ski som ligger i 3. etasje (!!!!) i Ski Storsenter.

 

I dette løpet tar deltagerne sin egen tid, og Henne sin klokke viste 5,12,37. Han har aldri brukt så lang tid i et maratonløp, men det var underordnet denne gang, han er i gang igjen og fullførte sin 75. maraton!

 

For øvrig, dette maratonløpet, som ble arrangert for 6. gang, ser ut til å bli en kultgreie. I fjor deltok 30, så langt er det registrert 121 løpere i mål, noe som betyr at dette er det 7. største maratonløpet i landet.

 

Det anbefales å lese disse linkene: Er det det uhøytidelige preget som gjør at terskelen er så lav for å stille????

 

http://www.kondis.no/minst-121-loep-vekk-juleribba-mellom-sandvika-og-ski.5378223-127694.html

http://www.ultrafrykholm.com/2013/11/pamelding-til-ribbemaraton-apner.html