Hallvard vant motbakkeløpet Saksa Opp

Hallvard Løfald vant motbakkeløpet Saksa Opp i Halsa, mens Henrik Aasbø dro til Sverige for å fulllføre sin 88. maraton.

Hallvard Løfald på Saksa Opp - Foto: Halsa IL
Hallvard Løfald på Saksa Opp - Foto: Halsa IL
Foto: Halsa IL
Foto: Halsa IL

Saksa Opp, 4,4 km, lørdag 13.09.14., Halsa

Halsa il arrangerte for andre gang, Saksa Opp med 13 deltagere i konkurranseklasser og 14 i trimklasse. Starten er nede ved sjøen, og man er ikke i mål før man har steget til 902 moh.

 

Vi stilte med en deltager, Hallvard Løfald, som var klart foran Johannes Reiten fra Halsa il. Hallvard kom inn på 41,16, mens Reiten brukte 42,58.

 

13 som deltok i konkurranseklasse, det samme som i fjor og 30 i trimklasse mot 14 i fjor.

 

Komplett resultatliste og bilder, bla nedover på Halsa il sin Facebookside https://www.facebook.com/HalsaIdrettslag?fref=ts

 

 

 

Skräcklemaran, 42.195m, lørdag 13.09.14., Vänersborg

Henrik Aasbø dro til Sverige for å løpe sin 88. maraton. 20 grader som ikke føltes for varm, ettersom det var sterk vind, såpass sterk at Vänern periodevis gikk «skumkvit”. Underlag mest grus, men noe asfalt.

 

Henne fikk det tungt på den siste av 5 runder, men kom inn på 4,18,52 og ble 3 av 7 i klasse 55-59 år.

 

«Et flott arrangement og en kjempefin opplevelse», iflg Henne, men det var et stort men, han begynner å kjenne smerter igjen i operasjonssåret på den ene hælen, så han vurderte å bryte en periode. Men å bryte, er ikke Hennes stil…