Fortsatt løpssesong!

Joachim Tranvåg (5 konkurranser), Sigurd Stenvik, Lars Moholdt og Alf Petter Bøe, har alle vært ute og løpt (ikke alt er like ferskt).

Exeter Riverside Parkrun 1, 5 km, lørdag 24.09.16., Exeter, England

Joachim Tranvåg studerer i England på andre året, og har «snudd bunken», og deltar i en del løp han deltok i fjor høst. Han løp dette løpet 2 ganger i fjor, med 16,15 som bestetid. Denne gang ble det seier og 16,17. Hans egen kommentar: «Løp ikke dette som et maksløp, løp omtrent side om side med en og holdt rett under 3:20-fart de 4 første km, før jeg la inn en langspurt siste 500m og gjorde ca 3:04 siste kilometeren.»

Her er Joachim sin historikk når det gjelder Exeter Riverside Parkrun:

Westward XC League 1, 9 km, lørdag 08.10.16., Plymouth, England

Westward XC er en terrengløpskarusell med stor deltagelse, denne gang 180 (!) seniorløpere (menn). Blant mange sterke løpere, kom Joachim inn til en fin 11. plass (nr 5 i sin klasse). Det er tydelig at han nå behersker de tøffe engelske terrengløpene bedre, i fjor hadde han plasseringer over 30 i denne karusellen.

Resultatliste:

2016:
vs 2015:

Exeter Riverside Parkrun 2, 5 km, lørdag 15.10.16., Exeter, England

Joachim Tranvåg stilte i dette løpet mest for det sosiale, han hadde en 3.000m 4 dager seinere som hovedmål. Joachim kom inn på 2. plass på 16,50.

3.000m, onsdag 19.10.16., Exeter, England

Joachim Tranvåg ville forsøke seg på sub9, men ble for passiv i starten. Usikker på nivået blant de andre i feltet, men visste at Zack Nolan hadde løpt på 8,49,2 tidligere i sesongen, og satset på å henge på teten i starten. Men det gikk for seint, passerte 1.000m på ca 3,10. Tok ansvar fra 900m og lå i tet til 2.500m da han ble passert. Avsluttet med 2,56 på siste 1.000m og kom inn på 2. plass på 9,08,9, mens Nolan fikk 9,08,3 på førsteplass.

Det ble i alle fall pers med 12 sek på Joachim, og i et ideelt felt kan han nok se 8-tallet.

Gråkallen Opp, 7,7 km, lørdag 23.10.16., NTNUI langrenn

Gråkallen Opp starter i Ilaparken, videre opp Iladalen, forbi Skistua med avslutning opp de bratte stigningene til toppen av Gråkallen.

Sigurd Stenvik løp opp på 42,58 og kom inn som nr 29 (24 i klassen) av de 117 som stod på startstreken. Vinner ble Johan Bugge på 32,26, 4,20 bedre enn tidligere løyperekord.

Pihtisalmen Retro, 9,5 km, lørdag 29.10.16., Pälkäne, Finland

Lars Moholdt tok en siste konkurranse med joggesko. Den neste blir med ski på beina. Dette var ikke noe stort løp i antall deltagere, men nivået var skyhøyt med EM-deltagere fra Amsterdam både på herre- og damesiden. Lars fornøyd med at han unngikk tjeideng med 12 sek!! 3. mann i herreklassen har pers på 1.04.30 på halvmaraton og 28.58 på 10km.

Småkupert, våt grusvei. Litt asfalt både i starten og på slutten. Lars brukbart fornøyd med gjennomføringa, kom inn på 5. plass på 32,46. Vinneren, Andi Noot, brukte 29,59.

Ålesund Vinterkarusell løp nr 1, 10 km, lørdag 12.11.16, Brusdalen, Ålesund

Alf Petter Bøe gjorde et av sine beste løp på lang tid, da han løp inn til 38,48 på 10 km i Ålesund i sesongens første karuselløp. Han ble nr 7 totalt og nr 3 i sin klasse 45-49 år. Totalt 70 deltagere.

Dette er en relativt flat t/r-trase. Fine forhold, rundt 10 grader, men motvind på tilbaketuren. Bank i bordet, vi håpe at Alf Petter sine tilbakevendende muskelbristene holder seg unna, og da blir det lag 2 til sommeren….

Westward XC League 2, 8,5 km, søndag 13.11.16., Newquay, England

Sist søndag deltok Joachim Tranvåg i nok en terrengløpskarusell. Han ble denne gang nr 13 (9 i klassen) blant 168 seniorløpere. Han løp på 28,58, 2 min bak vinneren. Løpet hadde innlagt «KM», og var det sterkeste terrengfeltet Joachim har deltatt i.