I Gøteborg er det full bevertning etter innkomst (påsmurte rundstykker, banan, kanelsnurrer, sjokolade og tre sorter drikke!!)

Bjørn Vonheim og Henne har løpt i Gøteborg, mens Joachim har «debutert» i England

Bjørn Vonheim og Henrik Aasbø har deltatt i Gøteborg Marathon på hhv halv- og hel maraton. Joachim Tranvåg har deltatt i to løp i England.

Bildet:  I Gøteborg er det full bevertning etter innkomst (påsmurte rundstykker, banan, kanelsnurrer, sjokolade og tre sorter drikke!!)

Gøteborg Marathon, hel & halv, lørdag 10.10.15., Gøteborg

Bjørn Vonheim og Henrik Aasbø har vært i Sverige og løpt hhv halv- og helmaraton. Henne har deltatt her tidligere og det var etter hans anbefaling at også Bjørn gav seg med. Og han ble ikke skuffet: «Lav startkontingent, flat løype uten særlig trafikk, godt vakthold, nydelige omgivelse, dyktige løypevakter, god service med bl.a. mat etter innkomst, og i det hele tatt en veldig rolig og fin stemning rundt det hele.»

Rundt 420 løp halv, Bjørn deltok i en klasse som kalles M Allmän. Der ble han nr 16 på 1,20,34. Dermed går han inn på en fin 5. plass i klasse 50-55 år på Norgesstatistikken. Fint disponert med negativ splitt på ca 27 sek på andre halvdel.

Henne har fått trent bra siden flausen (Henne sine ord) i Vänersborg fire uker tidligere. Han

var derfor både fysisk og mentalt bedre forberedt denne gang. Litt forsiktig åpning medførte at også Henne hadde negativ splitt. Litt mer inspirerende det enn å møte veggen. Han kom inn på 4,38,33 og ble nr 162 i en klasse som kalles M Mosjon Maraton. Dermed har han 102 maratonløp på samvittigheta.

Rundt 320 fullførte helmaraton.

Komplette resultater:

http://www.solvikingarna.se/Tavlingar/GoteborgMarathon/Resultat.aspx

 

Exeter Riverside Parkrun, 5 km, lørdag 26.09.15., Exeter, England

Joachim Tranvåg har kommet seg til rette som student på Exeter University, der de blant annet har en friidrettsklubb med ei relativt stor mellom- og langdistansegruppe.

I slutten av september, debuterte han for sitt universitetslag i et såkalt parkrun, et konsept som man finner over hele landet. Det mest spesielle med disse løpene, er at de starter kl 0900…..

Joachim løp kontrollert sammen med to andre de første 3,5km, før ha la inn et rykk og kom i mål som førstemann med en margin på 6 sek.

Komplette resultater:

http://www.parkrun.org.uk/exeterriverside/results/weeklyresults/?runSeqNumber=58 )

Westward XC League (løp nr 1), 8,4 km, søndag 11.10.15., Plymouth, England

England er kjent for sine tradisjoner innen terrengløp, og Joachim Tranvåg deltok i et tøft løp som gikk etter gras/sti i ei løype på knapt 3 km. «Sugende motbakker, raske nedoverbakker og knappe svinger».

Joachim ble nr 15 på 31,08 av de 173 som deltok i MS. Han hadde to fra samme universitetslag foran seg.

Dette var det første av seks løp i denne «serien». Ett hver mnd.

Komplette resultater (det virker som om Tranvåg er litt traumatisk å skrive i England…):

www.city-runs.co.uk/westward/