Alf Petter tilbake etter skadefravær

Alf Petter Bøe har løpt 5 km i Ålesund Vinterkarusell.

Ålesund Vinterkarusell løp nr 1, 5 km, lørdag 08.11.14, Ålesund

Ålesund Vinterkarusell har «snudd» sin vinterkarusell, og arrangerte det første løpet i sesongen 14/15. Og de har fått skikkelig svung over deltagelsen, men så har de også profesjonalisert sine arrangementer. De har en egen hjemmeside, kalt Ålesundløpene: http://ålesundløpene.no/ Dette er ei felles hjemmeside for mange forskjellige løp i Ålesund som har felles opplegg for bl a påmelding som nå foregår elektronisk. Etteranmelder du deg på ved start, så bruker du et oppsatt nettbrett og fakturaen på startkontingent får du automatisk via e-post. Dermed er påmeldingsfunksjonen sjølbetjent og slipper de å ha betjent «kasse».

Alf Petter Bøe var blant de nesten 90 som deltok i det første løpet. Han løp 5 km, mens andre valgte 10 km. Dette var hans ørtende comeback etter skadefravær. Forrige konkurranse var Kpt Dreiers Minneløp på midten av juni. Han har trent seg sakte, men sikkert opp igjen, men har ikke rent intervall ennå. Pga dette, var hans 19,43 en bra start. Dette holdt til 3. plass totalt, og 2. plass i klasse 45-49 år, blant de 36 løp 5 km. På mars i år, løp han samme løype på 19,16.

Vinner av klassen og 5 km, var Karl Henning Halse fra Ålesund, oppvokst i Ørsta, men representerte Strindheim i studiedagene, og oppnådde pene 1,54 på 800m og 3,55 på 1.500m først på nittitallet

Alf Petter var 3 sek fra 2. plassen, den gikk han kanskje glipp av pga en «barnefeil». Dobbelknuten manglet, og han måtte stoppe for å knytte skolissene!!!!