7 RIL-løpere deltok i det andre løpet i Vinterkarusellen

Våre løpere Frode, Per, Trygve, Jan, Jørgen, Nils Ingar og Mali kan du lese mer om her.

Photo 16
Photo 16
Jørgen Halgunset
Jan Romundstad
Nils Ingar Halgunset
Mali Røen Skjermo

Vinterkarusell løp nr 12 5 km, lørdag 16.11.13, Leangen, Strindheim i.l.

Etter årstida, ble det fine forhold under det andre løpet i Vinterkarusellen. 12 grader og opphold, men «Hilde» bidro med litt vind, som ikke var altfor generende.

Vi stilte med 7 deltagere: Frode Grønning, Per Wirèhn, Trygve Reitan, Jan Romundstad, Jørgen og Nils Ingar Halgunset og Mali Røen Skjermo.

Dette er helt utenfor konkurransesesongen, så vinterkarusellen brukes som ei fin gjennomkjøring og et fint avbrekk i treninga.

99 deltagere mot 103 i fjor. Løypa er den samme som i Trønderjogg, der deltok Jørgen 17,42, og Nils Ingar, de løp da på hhv 17,42 og 20,13. I tilsvarende løp i fjor hadde vi en deltager, Trygve, som da løp på 17,30.