SOL dag 2

Rindals-Trolls tre lag fortsetter også på fint vis på løpets andre dag. 1. laget ble i dag på 5. plass, like bak Trångsviken, men ligger fortsatt på 4. plass sammenlagt. I dag vant Namdal løpeklubb like foran Heimdal, men i sammendraget er forholdet disse to lagene imellom motsatt. På førstelaget hadde forøvrig Lars Morten Bardal beste tid på 1. etappe. Ellers kan vi nevne Jon Solem, som i sin første konkurransesesong har kvalifisert seg til 1. laget og ble i dag oppsatt på en veldig tung motbakkeetappe som han løste på en god måte.
2. laget ble i dag nummer 29 og ligger på 15. plass sammenlagt. Her stilte Frode Grønning (fra 1. laget) sporty opp og tok en etappe som en gjennomkjøring da det ble et forfall. 3. laget løper veldig jevnt og kom i dag på en 75. plass, som også er plasseringen sammenlagt.
Mona Bolme løp sin andre etappe to dager på rad....
Bård Nonstad løp den tunge sisteetappen for førstelaget.