SOL dag 1: Kjempestart!

Det ble en meget god dag for 1. laget vårt med førsteplass over 5 minutter foran Namdal og nesten 12 minutter foran Skogn. Samtlige av våre løpere løp sine etapper meget bra med mange etappevinnere. På bildet ser vi ankermann Lars Hagen juble etter dagsseieren som også ga en pengepremie på 5000 kroner til klubben.
Gøril Eide i fint driv ut fra Trondheim
Gøril Eide ut fra Trondheim for damelaget
Martin Muan løp en god etappe opp Gevingåsen
Martin Muan fikk beste etappetid opp Gevingåsen
Essi Partanen på damelaget
Essi Partanen gjør en kjempejobb for å få damelaget til Østersund. Hun er satt opp på til sammen fire etapper.
Ole Sæterbø - ankermann på lag 2
Ole Sæterbø var solid ankermann for lag 2
Ole Kristian Løset - ankermann på lag 3
Ole Kristian Løset er en av få som har deltatt i samtlige SOL. Ankeretappen for lage 3 i dag var hans 24. opptreden i SOL!
Også 2. laget vårt gjorde også en bra innsats, selv om de (som forventet) er på 5. og sisteplass i konkurranseklassen. Men tiden ville holdt til en 6. plass i mosjonsklassen. Dersom vi samtidig tar i betraktning at våre 19 beste løpere løper for 1. laget og at det i mosjonsklassen er tillatt å benytte løpere (hente forsterkninger) fra andre klubber er dette meget bra.

Det ble en veldig varm dag med 29-30 grader mot slutten. Dette gjorde at det ble tøft blant annet for mange debutanter på damelaget vårt og 3. laget. Alle våre løpere taklet imidlertid varmen godt. Damelaget vårt fullførte dagen i bra stil til 11. plass i dameklassen, mens 3. laget endte på en 62. plass i mosjonsklassen av over 140 lag.