SOL 2004: En imponerende massemønstring

Så er StOlavsloppet over, med til sammen 78 deltakere på Rindals-Trolls tre lag (ett i eliteklassen og to i mosjonsklassen). Førstelaget har så visst ingen grunn til å være misfornøyd med sin fjerdeplass - dessuten så slo de jo svenskene!
Bjørn Vonheim og konkurrent og kamerat Hermann Brun, Bøler IF
Bjørn Vonheim og konkurrent og kamerat Hermann Brun, Bøler IF
Endelig i mål i Trondheim, Bjørn Vonheim - og f
Endelig i mål i Trondheim, Bjørn Vonheim og fra venstre: Lars Morten Bardal, Bjørn Sæther og Råg Mikkelsen, alle Rindals-Troll 1
Et sterkt og underholdende svensk mosjonlag med nye kostymer hver dag, her på Levanger stadion - Synsam
Et sterkt og underholdende svensk mosjonslag med nyhe kostymer hver dag, her på Levanger stadion - Synsam
Gøran Bolme, Rindals-Troll 3, på drikkestasjon mellom Steinvikholmen og Skatval
Gøran Bolme, Rindals-Troll 3, på drikkestasjon mellom Steinvikholmen og Skatval
Ingvar Romunstad med sønnene f
Ingvar Romundstad med sønnene f.v. Magne, Olav og Lars
Lars Romundstad, Rindals-Troll 2, mellom Skogn og Rognlan
Lars Romundstad, Rindals-Troll 2, mellom Skogn og Rognlan
Løpere på R-T 2, f
Løpere på RT 2, fra venstre: Øystein Sæther, Gert Moen, ankerrmann Magne Romundstad, lagleder Oddvar Mikkelsen og Arne Bolme.
ran f
Foran f.v: Tore Bakken Bolme, Daniel Dalseg Aasbø, Håvard Kvam Hansen, Sigve Bakken Bolme. Bak: Hedvig Bakken, Ola Inge Svinsås, Henne, EdvinB og Svein Gausmel.
Rindals-Troll 3 i mål, med ankermann Henne Aasbø
Rindals-Troll 3 i mål, med ankermann Henne Aasbø.
Førstelaget i eliteklassen ble også i dag nr 4, og dermed tok de fjerdeplassen sammenlagt. Lagleder Tor Jarle Bolme forteller på telefon om en god dag for Rindals-Troll. Det gikk skikkelig unna på de tre første etappene, og de la svenskene bak seg straks, og knivet med Bøler fram til 6. dagsetappe.
Resultater sammenlagt etter fire dager og 32 etapper:
1) Heimdal IF 18.56,02
2) Skogn IL lag1 19.30,03
3) Bøler IF 19.52,49
4) Rindals-Troll lag 1 20.05,43
5) Trångsviken IF 20.18,04
Tre rindalstrollere ble nr. 2 på sin etappe i dag: Lars Morten Bardal, Stein Ivar Børset og Stian Nåvik.

Andrelaget til Rindals-Troll avsluttet sterkt med attendeplass på dag 4, og ble også nr. 18 sammenlagt. En kar som heter Thorstein Bostad løp knallgodt på nest siste etappe. Så viser det seg at dette er en 1.55-mann på 800 meter fra Lillehammer IF - og dermed lagkamerat i år med eks-rindalstroller Gert Moen.

Tredjelaget ble nr. 63 på dag 3, og nr. 69 sammenlagt. Her utmerket Jan Ingvar Gjerstad, nytilsatt lærer ved Rindal skole fra høsten, seg med 26. beste tid på sin etappe.

Tor Jarle Bolme sier at konkurransen har gått veldig greit for Rindals-Troll. Til tross for mange forfall ukene før (16 forfall til sammen) var det ikke noe problem å få tak i erstattere - her tok alt påmeldte løpere og kontaktet venner og bekjente. Slik ble lagene fylt opp, og det med til dels sterke løpere. Dette gjelder mosjonsklassen, der en som før kunne stille med andre enn klubbens egne løpere.

Mange unge folk var med og preget Rindals-Troll i år, både juniorer på førstelaget og gutter og jenter helt ned i 10-11-årsalderen på andre- og tredjelaget.