kamp%20600p

Miniavslutning på Rinnvollen

Vi har fått noen bilder fra avslutninga som minispillerne hadde på Rinnvollen lørdagskvelden (29. sept.). Det var kamp mellom spillerne og deres foreldre også. (Foto: Nils Lennart Røen - eller Mette)
30. september 2007 Les mer...
Skogsletta 1

Fotballturnering på Skogsletta

Søndag var det fotballturnering for knøtte og mini på Skogsletta
2. juli 2007 Les mer...
Kampbilde

Løkkencup i fotball

For de under 12 år ble det på St. Hansdagen arrangert fotballcup på Løkken. Rindals-Troll deltok med 2 knøttelag (6-8 år), 2 minilag (9-10 år) og ett lag fra Rindal Fotball gutter 12 år. Det ble både seirer og tap. Bilde lag 1, mini, til høyre, flere bilder fra noen av lagene under.
23. juni 2007 Les mer
Mini%202007

Treningskamp mini

Mini-laget til Rindals-Troll hadde i dag treningskamp mot Rindøl. Begge idrettslagene stilte to lag. Treningen ble avsluttet med kamp mellom de to Rindals-Troll-lagene.
Det var full innsats i alle kampene. Spillerne ser fram til turneringene som kommer om et par uker.


13. juni 2007 Les mer...
8åringer

Knøtt og mini

Knøtt og mini er i full gang med sine fotballtreninger onsdager kl 17.30.
På bildet til høyre ser vi 8-åringene under treningen
31. mai 2007 Les mer...
å

Fra fotballturneringa på Å

Det har vært fotballturnering på Å i Meldal i helga, og Rindals-Troll stilte stilte med to knøttelag. Stor stemning både på og utenfor banen, været var knallfint og alle fikk en uforglemmelig dag på fotballbanen. For våre knøttelag var dette sesongens siste turnering. Benytter samtidig anledningen til å takke Alf Erik Bolme og Arnfinn Berdal for en fabelaktig innsats i årets sesong. Til tider har det vært veldig mange deltakere på treningene, så det har vært både snørr og tårer og mang ei skoreim å knyte!
(Tekst og foto: Atle Norli)
29. august 2005 Les mer...
lØKKEN

Knøttecup på Løkken

I går spilte Knøttelagene cup på Løkken. På 6 kamper ble det scoret over 50 mål! Cupen ble avbrutt av stormflo, men kom i gang igjen etterpå.
20. juni 2004 Les mer...
JENTER

Kjempeoppmøte på fotballtrening for jenter i 5. og 6. klasse!

I dag startet sesongen 2004 for disse jentene i 5 og 6 klasse i Rindal. Stort oppmøte og fullt trøkk.
Det er først i år at jentene får egne treninger, tidligere har de hatt fellestreninger sammen med guttene. Virket som om dette var populært noe oppmøtet tyder på.
10. januar 2004 Les mer...
Mini

Mini på SIL-cup

Mini deltok med 3 lag på SIL-regn cup i Surnadal søndag 15. juni. Været var helt supert og innsatsen på topp.
Rindals-Troll 1 vant 1 kamp og tapte knepent i 2 kamper.
Rindals-Troll 2 vant også 1 kamp og tapte 2 kamper.*
Rindals-Troll 3 vant 2 kamper og spilte 1 uavgjort.
Helt til slutt i turneringe ble det en ren jentekamp mot Surnadal. Her var surnadalsjentene for sterke men det var en kjempe fin kamp og god stemning.
25. juni 2003 Les mer...
LAGBIL~1

Løkken Cup

Knøttene (7 og 8 år) har spilt cup. En uavgjort og to seire gjorde det til en vellykka dag, virka det som. Slo Løkken gjorde de også, i den siste kampen (3-2). På bildet: Bak fra venstre: Torbjørn Glåmen, Tølløv Løfald Bjørnstad, Ole Ivar Bolme og Inge Skjølsvold. Foran fra venstre: Bjørnar Smevoll, Vegard Elshaug Sande, Even Elshaug Sande og Håkon Løften.
22. juni 2003 Les mer...
Rindalsmesterskap

Rindalsmesterskapet 2003

Hele 65 spillere deltok lørdag på rindalsmesterskap i fotball i Rindalshuset. Bildet over (fra Trollheimsporten) er av rindalsmestrene, Rindals-Troll 2, som slo Rindals-Troll 1, 3-1 i finalen. At Rindals-Troll er en del bedre enn Rindøl innendørs, var også forholdsvis synbart.
17. mars 2003 Les mer...