Sesongen 2011

Erik, Jo Kim, Sigurd, Tobias, Henrik, Stian og Steinar.

Rindals-Troll på SIL-regn-cup

SIL-regn-cup uten silregn i år, helt greitt det også!! Rindals-Troll stilte med to minilag og tre knøttelag på dagens turnering.
(23.06) Artikkelen er nå oppdatert med flere bilder!
19. juni 2011 Les mer...
RT1 G/J 9-10: Jo, Jøran, Martin, Karen, Edvard, Emil og Sondre

Rindals-Troll mini på Løkken Cup

Rindals-Troll hadde to minilag med på Løkkencup, hvor begge gjorde en fin innsats! Mye fint spill og god innsats førte til 5 av 6 seire for de to laga. I tillegg til gjorde flott vær og et godt gjennomført cuparrangement at det ble en fin dag på Løkken.
18. juni 2011 Les mer...
Even, Julie, Niklas, Håvard, Are, Jesper, Nora og Mina.

Rindals-Troll knøtt på Løkken Cup

Rindals-Troll Knøtt deltok med ett lag på Løkken Cup lørdag. Rindalsknøttene kom veldig godt fra det, og det er guste gøyttj å se at knøttene prøver å SPILLE fotball. Knøttene spilte tre kamper - mot Nor/Meldal 1,2 og 3. Første kamp endte med storseier 20-1, andre kamp var noe slapp og endte 5-5, mens siste kamp endte med seier 7-2. Det er også verdt å nevnte at alle kom på skåringslista!
18. juni 2011 Les mer...
Her ser du bilde av de som spilte på lag 3: Martin, Henrik, Sverke, Marcus, Jo,  Edvard og Jonas.Her ser du bilde av de som spilte på lag 3: Martin, Henrik, Sverke, Marcus, Jo,  Edvard og Jonas.

Full rulle på Trollbanen torsdag

Torsdag hadde både Rindals-Troll G9/10 år lag 2 og 3 kamp på Trollbanen. Begge laga viste stor innsats, og det ble seier for begge. Lag 2 spilte mot Løkken, og vant 11-10 etter spennende sluttminutter. Lag 3 møtte Orkdal 2 og vant til slutt 8-5. Det gror godt i de yngres rekker!
18. juni 2011 Les mer...
Lag 2: Foran fra v: Stian, Jøran, Tobias. Bak fra v: Jo Kim, Sondre, Erik, Sigurd.

Minigutter G10/9 er i gang

Minigutter G10/9 stiller tre lag i år, og i ettermiddag var det klart for andre runde. Lag 2 hadde hjemmekamp mot Skaun i heller surt vår(høst?)vær. Været la ingen demper på innsatsen, det ble en jevn og målrik kamp, med god stemning både på banen og utenfor.
26. mai 2011 Les mer...
J8 - Mali i farta!

Knøtteturnering mellom Rindals-Troll og Surnadal

To lag fra Surnadal J8, Rindals-Troll J8 og Rindals-Troll G7 møttes på den ene banen, mens to lag fra Surnadal G8 og Rindals-Troll G8 møttes på den andre banen.
Spennende og jevne oppgjør med stor innsats. Vi satser på flere slike mini-turneringer framover!
23. mai 2011 Les mer...