Småtrolluka mottok fredag kveld arrangørprisen 2016 under Sør-Trøndelags idrettskrets hederskveld på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Styret i Småtrolluka sammen med grunnleggeren Eli Landsem representerte klubben på utdelingen.

IMG_3066

Småtrolluka er tildelt Sør-Trøndelag Idrettskrets arrangørpris for 2016

Småtrolluka er utpekt til årets prisvinner av "Arrangørprisen" av Sør-Trøndelag Idrettskrets.

Utdelingen vil finne sted i forbindelse med Idrettens Hederskveld som arrangeres 7. oktober 2016. I år er det sjuende gang dette arrangeres.

Vi synes det er en stor ære at Småtrolluka får denne prisen, særlig når vi ser hvem som har mottatt denne prisen tidligere, som for eksempel Skandia Cup og FIS World Cup Trondheim. Det viser at vi i "lille" Rindal også får det til!

Styret i Småtrolluka vil sammen med grunnleggeren Eli Landsem delta på utdelingen 7. oktober i Trondheim.

20. september 2016 Les mer...
IMG_3041

Glimt fra Trollheimen

Småtrolluka 63 grader nord har vært på ekspedisjon rundt om i Rindal og Trollheimen - se bildeglimt:

15. juli 2016 Les mer...
IMG_3061

Knallavslutning

All trening og teknikk fra uka ble satt på prøve under de 65 kampene som ble spilt på Trollbanen under Småtrollukas siste dag.

IMG_3025

Spennende finale

Det ble to riktig så spennende finaler hvor det skulle avgjøres hvem som ble Mesternes Mester under turneringsdagen fredag. I finalen for de eldste ble Tobias Bergsrønning nummer en, og i finalen for de yngste ble Olav Fugelsøy sterkest.

IMG_2927

Tøffe triatlonsmåtroll

Både små og store småtroll viste muskler med gjennomføring av Rindal Sparebanks triatlon ved Igltjønna. At kvikksølvet viste nærmere 10 enn 20 la ingen demper for verken vading, svømming eller bading!

14. juli 2016 Les mer...
IMG_2892

500 gram sand og straffespark

Hvor tungt er egentlig 500 gram sand? Det fikk småtrollene på Mesternes bryne seg på, og ved siden av fotballøktene kunne torsdagen by på straffesparkkonkurranse.

Mesterens mester

Mesternes Mester-finalister

Etter harde, kvalifiserende runder, står det noen særdeles tøffe småtroll igjen som skal møtes i finalen av Mesternes Mester fredag:

Gruppe 3

Gruppebilder

Se bilder av alle ti grupper under årets Småtrolluke:

IMG_2788

Presisjon og fornemt besøk

I løpet av den heller gustne småtrollonsdagen var tema for Mesternes Mester presisjon, og Småtrolluka Pluss fikk fornemt besøk fra tidligere landslagsspiller Fredrik Strømstad. Gruppe 6 og 7 fikk oppleve grottevandring og kanopadling på tur til Lomundsjøen.

13. juli 2016 Les mer...
IMG_0126 kopi

Lag- og kampoppsett turnering

NB! Det ble foretatt endringer i kampoppsettet torsdag kveld kl 18.22 i klassene Premier Leauge og VM.

Laginndelingen med lagledere til fredagens turnering er klar. Her finner du også link til kampoppsettet.

logo Småtrolluka_150x127