Småtrolluka er tildelt Sør-Trøndelag Idrettskrets arrangørpris for 2016

Småtrolluka er utpekt til årets prisvinner av "Arrangørprisen" av Sør-Trøndelag Idrettskrets.

Utdelingen vil finne sted i forbindelse med Idrettens Hederskveld som arrangeres 7. oktober 2016. I år er det sjuende gang dette arrangeres. 

Vi synes det er en stor ære at Småtrolluka får denne prisen, særlig når vi ser hvem som har mottatt denne prisen tidligere, som for eksempel Skandia Cup og FIS World Cup Trondheim. Det viser at vi i "lille" Rindal også får det til!

Styret i Småtrolluka vil sammen med grunnleggeren Eli Landsem delta på utdelingen 7. oktober i Trondheim.

 

 

IMG_9727
Røverberget torsdag foto Åge Jonli 4
IMG_2834

I sin begrunnelse skriver juryen:

"Den store uka for småtroll er en storslager for fotball og for Rindal. Småtrolluka er Rindal ILs største arrangement, og rundt 140 medlemmer er i sving for å få alt til å gå på skinner. Deltakere får ikke bare fotball med topptrenere og toppspillere til stede. Ungene tilbys også tur en av dagene. Det kan være tradisjonell norsk tur eller litt mer utfordrende padling og grottevandring. Årets nyhet var Småtrolluka 63 grader nord et tilbud til de som er glade i friluftsliv med overnatting ute i lavvo eller gapahuk. Innføring i kart, kompass, fiske, bål, kano, hvordan overleve ute i naturen, teltleir og mye mer. Dette arrangementet er mer en idrett, det er en smeltedigel av fysisk aktivitet og sosialt samvær. Gratulerer til rindalinger og Rindal IL".

Vi henger oss på og gratulerer både oss selv, alle medhjelpere og sponsorer, og ikke minst alle deltakere gjennom flere år! Dette var artig, og en fin inspirasjon for videre arbeid!

Du kan lese mer om tildelingen her:

Trollheimsporten

Adressa