000029D5

Avslutningsturneringen på fredag

Årets Småtrolluke er over. Her er noen fotoglimt fra den avsluttende turneringen på fredag. Navn på alle på bildet har vi ikke, men i fint driv ser vi ihvertfall Ola Holte Helgetun, Steffen Elshaug og Anna Bakken Olsvik. (Alle foto: Johan Helgetun)
10. august 2002 Les mer...

Håndball for Småtroll

Også håndballgruppa i Småtrolluka har hatt besøk av mediagruppa. Under finner du fire intervju av leder og deltakere i håndballgruppa. (Tekst/foto: mediagruppa)
9. august 2002 Les mer...
000029D3

Småtrolldeltakere på tur til Folldalen

Onsdag var det tur til Folldalen for mange av deltakerne i Småtrolluka. Til sammen deltok 106 barn på turen . Ungene lekte, badet, gjettet vekt på en stein og lærte om planter. Bading i Folda hørte naturligvis også med. (Foto: Johan Helgetun)
8. august 2002 Les mer...
000029D2

Besøk hos dramagruppa

Guri Landsem Mjøen(11), Kristin Lorenzen Landsem(9), Evy Elshaug Almås(10) og Mari Hamnes(10). Alle jentene har vært med noen ganger før og de sier at det er artig å stå på ei scene å vise fram det de kan. Da vi spurte om lederne var greie sa de i kor at de var kjempe greie, og de gleder seg til det blir opptreden som blir i Attanova. Intervju av deltakere i drama gruppa finner du under "les mer". (Foto/tekst: Mediagruppa)
7. august 2002 Les mer...
000029D1

Stor aktivitet på Trollbanen

I går var det stor aktivitet på Trollbanen. Det var varmt i været og det ble spilt fotball på alle de 5 banene. De trente på straffespark, finter og innlegg. Når det ble for varmt kjølte de seg ned i de mange vassbøttene som var plassert på de forskjellige banene. (Tekst/foto: mediagruppa)
7. august 2002 Les mer...
000029D0

Sparebankens Triathlon

Rindal Sparebanks Triathlon på Tjønna er blitt en tradisjon i Små-Trolluka. Og tirsdag kveld var 92 deltakere og sikkert enda flere foreldre og andre tilskuere samlet på Tjønna. En Triathlon-konkurranse består som kjent av en kombinasjon av svømming, sykling og løping - mens de yngste klassene hadde "light" varianten med vading istedet for svømming.
7. august 2002 Les mer...
000029CF

No skal vi til Grønlivatnet

Vi er 50 stykker og vi skal bade, grille, spille fotball, padle og gå natursti! I løpet av Småtrolluka er alle deltakerne på tur en av dagene. I år går turene til Grønlivatnet og til Folldalen. I dag var det de yngste deltakerne som skulle på tur - og litt over ti tok de beina fatt på turen til Grønlivatnet. Tekst/foto: mediagruppa
6. august 2002 Les mer...
000029CE

Varm start på Småtrolluka

Klokken ti i går møtte rundt 260 deltakere opp i Rindalshuset for å delta på årets Småtrolluke. Der fikk de utlevert fine t-skjorter og sekker, før de ble inndelt i 10 ulike fotballgrupper - og med egne grupper for drama, håndball og media. Så var det klart for treningsøkter både på Rinnvollen og på Trollbanen. Den første dagen i Småtrolluka ble varm. Da var det godt å ha Tjønna, som ble flittig brukt til avkjøling. Mediagruppa var på Tjønna for å intervjue deltakere. Disse intervjuene finner du under "Les mer".
6. august 2002 Les mer...