017

Premieutdeling Småtrolluka 2011

Lagene fikk premier etter fullført siste kamp, her er en oversikt over lagene som deltok på turneringsdagen i Småtrolluka 2011!
9. juli 2011 Les mer...
IMG_3901

Tour de Troll

Med den nye skigruppa har det vokst fram mange nye aktiviteter, og en av disse er Tour de Troll. Tour de Troll består av tre forskjellige grener; triathlon rundt Tjønna, rulleskisprint og terrengløp. De to siste grenene gikk av stabelen under turneringsdagen med behørlig tilskuerskare.

 

Trollheimsporten har saker på Tour de Trollpremieutdelingerrulleskisprinten og generelt fra turneringsdagen.

8. juli 2011 Les mer...
IMG_3820

Turneringsdagen i gang

Fredag morgen ble den årlige turneringsdagen sparket i gang i smålummert vær. Motet er uansett på topp, og en finner kamper i både Tippeligaen, Premier League, VM og Serie A fordelt utover Trollbanen. Det spilles kamper helt fram til klokken 16, og i tillegg står to etapper i Tour de Troll for skigruppa på programmet. Foreldre, slekt og venner kjenner sin besøkelsestid som tilskuere på Trollbanen, og bidrar til særs god fotballkampstemning.

8. juli 2011 Les mer...
logo5_150x121

Temakveld og fjelltur

Trollheimsporten skriver torsdag om to av Småtrollukas arrangementer; temakvelden med Ola By Rise og Otto Ulseth, og fjellturen til Tifjellet torsdag.

8. juli 2011
Mathias Furuhaug, Julie Hagen Eide, Anne Nergård Norli, Mina Halgunset, Mali Eines Bakken og Eline Løset syntes det var veldig morsomt, men quizen var litt vanskelig.

Hyggekveld i Rindalshuset

Skigruppa Småtrolluka inviterte til hyggekveld i Rindalshuset torsdag kveld. Det var quiz ved Lars Bakken Røen og Jo Trønsdal Bævre, og live-musikk ved Jo Sverre Sande, Karstein Mauset og Håkon Fredriksen. Noen konkurranser var det også. Trollheimsporten har mer.

7. juli 2011 Les mer...
IMG_3804

Ole Løkken til topps i straffekonkurransen

Tradisjonen tro ble Småtrollukas straffekonkurranse avholdt på Trollbanen torsdag ettermiddag. Tilskuere og konkurrenter ble overrasket av et plutselig regnvær, men det la ingen demper på prestasjoner og innsats! Anders Grytbakk var årets målvakt, og den som lurte ballen forbi ham flest ganger, var Ole Løkken.

7. juli 2011 Les mer...
IMG_3719

Ola By Rise til Småtrolluka

Tidligere Rosenborg- og landslagskeeper Ola By Rise kom torsdag til Trollbanen og Småtrolluka for å holde keeperkurs for aspirerende keepersmåtroll. I løpet av den timeslange økten fikk småtrollene høre om viktigheten av å trene mye, før de trente på ulike former for mottak av ball fra å fange den i lufta til å virkelig slenge seg etter ballen. Du finner mange bilder fra treningsøkten inne på saken.

7. juli 2011 Les mer...
Ida Mogstad i aksjon på Urabreen

Sommerskiskolen på Uratur

Onsdagen bød på fjell- og skitur til Ura for sommerskiskolen hvor de fikk anledning til å gå på snø, og ikke asfalt. Se mange bilder fra turen inne på saken!

6. juli 2011 Les mer...
Bilde007

Bilder fra Sommerskiskolens tur til Ura

Vi har fått tilsendt bilder fra sommerskiskolens tur til Ura i dag. Flere bilder kommer etterhvert.

6. juli 2011 Les mer...
Gruppe 2

Gruppebilder

Ni grupper med flott barn og ungdom hadde sine økter i Rindalshuset og på Trollbanen i dag, og stilte alle villig opp på gruppebilder. Klikk deg inn på saken for å se bildene av gruppe 1-9. Nå har også gruppebilde av skigruppa og gruppe 10, 11 og 12 kommet med!

6. juli 2011 Les mer...
De yngste gruppene klare for tur til Rørvatnet

Andre dag av Småtrolluka 2011

Trollheimsporten har flere artikler fra dagens aktiviteter.

5. juli 2011 Les mer...
Mye folk på triatlon.

Rindal Sparebanks Triatlon

Som vanlig var det Rindal Sparebanks triatlon andre kvelden i Småtrolluka. I år fikk vi kjempeflott vær, noe som resulterte i en rekordstor påmelding! Hele 101 deltakere i alderen 6 - 15 år deltok!

5. juli 2011 Les mer...
IMG_7944

Eldar Rønning og finværet kom tirsdag

På Småtrollukas andre dag kom både Eldar Rønning og finværet til Rindal og Småtrolluka. Som følge av sistnevnte ble det et utstrakt badeliv i pausen. Eldar Rønning kom for å undervise i skigruppas andre økt, og innledet med en løperunde rundt Tjønna før det ble styrketrening på museet. Smerterop og tunge pust kunne høres da han kjørte i gang med øvelsene og armhevinger på både fingre, knoker og håndflater, samt planken i ulike varianter. Dette var bare noen av postene på programmet, som helt sikkert kommer til stor nytte for skiløperne!

5. juli 2011 Les mer...
074

Fotballgolf

Som vanlig var første kveldsaktivitet fotballgolf.

4. juli 2011 Les mer...
IMG_3557

Bilder fra Småtrollukas første dag

Småtrollene har tilbragt ukas første dag på fotballbanen, før det i morgen braker løs med første tur for de yngste gruppene. 

 

4. juli 2011 Les mer...