Drama

Drama i Småtrolluka

Heldige var de som fikk med seg Småtrollrevy 2004 - som hadde to forestillinger for Småtrolluka-deltakere i går og en for (beste)foreldre, søsken med videre i dag. På bildet over ser vi noen av de 28 flinke deltakerne på dramagruppa under åpningsnummeret. Som sjølsagt var en trolldans og -sang.
7. august 2004 Les mer...
00004A75

Fra fredagens fotballturnering

Årets Småtrolluka går over i historien som en av de varmeste, sikkert også en av de mest vellykkede, og kanskje den med mest bading. På siste dag var det fotballturnering. Det ble spilt samtidig på tre baner, på tvers på Trollbanen. Her er noen fotoglimt, mest av deltakere utenom selve kampene:
7. august 2004 Les mer...
Hedvig og Gøril Bakken, Harald Solvik, Eli Landsem, Rune Løfald og Marianne Aarønes.

20-årsjubileum for Småtrolluka

Torsdag kveld var det en tilstelning for å markere at det i år var 20. gang Småtrolluka ble arrangert. Det var hovedstyret og fotballgruppa i Rindals-Troll som hadde invitert til jubileumsfeiring i Bjønnåsstuggu på museet.
6. august 2004 Les mer...
Start_yngste_klasse

Triathlon i Småtrolluka

Det var Rindal Sparebank som tirsdag kveld sto bak triathlon-tevlinga på Igletjønna - sammen med arrangørene av Småtrolluka. Om lag en tredel av deltakerne på fotballskolen stilte opp i den krevende konkurransen (svømming/vassing, sykling og springing), og det ble mange rivende oppgjør.
4. august 2004 Les mer...
Eli Landsem med en samlet fotballskole

Småtrolluka nr. 20 i gang!

Eli Landsem kunne i dag åpne sin fotballskole, Småtrolluka, for tjuende gang. I idrettshallen i Rindalshuset foregikk registeringen og gruppeinndelingen, før første økt kom igang kl 1100.
2. august 2004 Les mer...