20-årsjubileum for Småtrolluka

Torsdag kveld var det en tilstelning for å markere at det i år var 20. gang Småtrolluka ble arrangert. Det var hovedstyret og fotballgruppa i Rindals-Troll som hadde invitert til jubileumsfeiring i Bjønnåsstuggu på museet.
Hedvig og Gøril Bakken, Harald Solvik, Eli Landsem, Rune Løfald og Marianne Aarønes.
Hedvig og Gøril Bakken, Harald Solvik, Eli Landsem, Rune Løfald og Marianne Aarønes.
Hanne Tove og Gøril
Hanne Tove og Gøril
Eli, Håkon Fredriksen og Nils Heggem
Eli, Håkon Fredriksen og Nils Heggem
Etter velkomsttale fra Håkon Fredriksen, lederen i klubben, ble det servert både baccalao og spekemat til et tredvetalls innbudte. Under middagen var det utdeling av gaver til en del sentrale personer som har jobbet med Småtrolluka i alle år, og naturligvis en spesiell heder til Eli Landsem som startet det hele i 1985. Rindal kommune var representert ved varaordfører Hanne Tove Baalsrud som hadde en spesiell gave til Småtrolluka; kommunen stiller heretter gratis kontorlokaler med PC og kopieringsmuligheter til disposisjon. Kvelden ble avsluttet med kaffe og kaker i trivelige omgivelser på museet. På bildet over står fra venstre Hedvig og Gøril Bakken, Harald Solvik, Eli Landsem, Rune Løfald og Marianne Aarønes.
NB! En sentral person som ikke var til stede, men som har lagt ned en enorm innsats gjennom alle år, er Kåre Romundstad.
(Tekst og foto: Harald Solvik)