Resultatoppsummering 2007

Her følger en resultatoppsummering for RTs løpere, både yngres og junior/senior. Vær obs på at i senioroppsummeringa er det flere ark (se nederst på regnearket).
23. november 2007 Les mer...

Nyttårsløp

Vi hadde deltagere i nyttårsløp både i Tønsberg og Trondheim. Da håper vi at
vi har rapportert om alle våre resultater i 2007!!!
31. desember 2007 Les mer...

Henne løp 85,6 km

Henrik Aasbø deltok i Bislett 24t. Som han beskrev i sin spalte Koffertløperen like før helga, så har han i høst slitt med en skade i leggen og vrista. Dette forverret seg utover i løpet og han måtte kaste inn håndkleet etter 13 timer i ett-tida i natt. Da hadde han løpt 85,6 km. Det er langt etter våre begreper, men Henne var med dette klart bak rekorden sin i fjor på 110 km. Det er ikke noe som kalles for å bryte i 24t løp. Henne ble nr 49 av de 56 som startet. "Vinnertiden" ble på ufattelige 246,34km!! Det er 436 runder på banen under tribunene på Bislett.
9. desember 2007 Les mer...

Henne på en femmer

Henrik Aasbø deltar i mange løp, denne gang "bare" på 5 km.
25. november 2007 Les mer...

Henne jubilerte på Jessheim

Henrik Aasbø løp søndag sin 25. maraton.
20. november 2007 Les mer...

Henne i Lørenskog Halvmaraton

Denne helga løp Henrik Aasbø "bare" halvmaraton, men det gjorde han til ny
pers., 1,40,58. Han ble nr 6 i sin klasse på det.
6. november 2007 Les mer...

Henne løp sin 24. maraton

Ei uke etter Bergen Ultra løp Henrik Aasbø Fredrikstad Maraton.
28. oktober 2007 Les mer...

Henne løp 1,5 maraton og Bjørn Von løp 10 km

Les mer om Henrik Aasbø sitt løp over 63,3 km og Bjørn Vonheim som deltok i Hytteplanmila.
21. oktober 2007 Les mer...

Frodes maratondebut: 2,49,52

Frode Grønning debuterte på maraton under Poznan Maraton i Polen under gode forhold, 11 C, sol og lite vind. Vi registrerer med tilfredshet at Frode har greid sine målsetninger, som var å komme under 2,59,36 og holde 4 min/km(som tilsvarer ei sluttid på 2,48,48) så lenge som mulig. Han kom inn på 2,49,52 og det var BARE ei spykule og krampetendenser 3 km fra mål, som forhindret han fra å holde 4 km/min helt inn. Hans sluttid gir ei km-tid på 4,01,5.
14. oktober 2007 Les mer...

Stein Ivar nr 4 i Torvikbukt Rundt

Rindals-Troll tok napp i pokal for beste 5. mannslag.

Mosviksenderen Opp og Gøteborg Maraton

Konkurransesesongen er på hell, men Lars Morten Bardal og Henrik Aasbø fortsetter.
7. oktober 2007 Les mer...

Etterrakster

Etter at vi har arrangert klubbmesterskap, NM og Lina Roindt i løpet av tre helger, har desverre oppdateringer på vår hjemmeside lidd under denne "unntakstilstanden". Når vi nå får med rapporter fra Kanaljoggen, Stokkenløpet og Oslo Maraton, der det ble en tredje plass på Bjørn Vonheim, håper vi å være ajour, for vår ambisjon er at alle resultater våre løpere oppnår, skal komme på nett.
5. oktober 2007 Les mer...

Lars Hagen 31,35,1 på 10.000m!

Et løp tatt på "impuls" på Øverlands Minde i Stjørdal fredag 14. sept., viser at Lars er i NM-form. Rune Opem dro første km, deretter tok Lars teten, og Rune måtte etterhvert slippe. Lars løp etter klokka med mål om å løpe jevnt. Han passerte 5.000m på 15.50, mens etter en fartsøkning på sisterunden, gikk 2. halvdel på 15,45. Med dette plasserte Lars seg på 4. plass på vår "Ti på topp". Ikke nok med det, det aller viktigste, Lars klarte kvalifiseringskravet til NM på Trondheim Stadion neste år. Vi GRATULERER, nå slipper du å stresse med kvalikkravet på vårsesongen. Og vi glemmer ikke Trygve Reitan som løp på 34,45,6.
15. september 2007

Flott klubbmesterskap

Etter at det hadde vært kraftige regnbyger tidligere på dagen, var det fint vær under løpet, inntil det begynte å blåse under andre runden av seniorstarten. Og like etter at siste løper var i mål begynte det å regne. Beste løper ble Henrik Grøseth, som var bare 20 sek etter sin egen løyperekord, til tross for at underlaget, etter den lange regnværsperioden, aldri har vært så "tungt" i et klubbmesterskap før.
Ellers merker vi oss mange sterke løp i gutteklassene og Ingebrigt Børset Steen klatret helt opp på 3. plass på adelskalenderen. Det ble forøvrig mange rokeringer på guttestatistikken (se peker statistikker). Etter innkomst ble det grillmat til alle løpere. Mye publikum og stor stemning. Et fint mesterskap i det fine "Tjønnaområdet".