Jordbrudilten og Trondheim Maraton

Les mere om RT sine 5 løpere her.

Jordbrudilten, 10 km, søndag 09.09.07., Saltdal

Bjørn Vonheim har hatt et hardt konkurranseprogram i det siste, og tok dette som ei gjennomkjøring til NM. I fint løpsvær kom han inn til 3. beste tid totalt, slått av to langrennsungdommer i den relativt tunge løypa.

Komplette resultater finner du her; http://www.heimhug.com/ I fjor kom det også massevis med bilder på denne sida.

Trondheim Maraton, (halv) søndag 09.09.07., Trondheim
Vi hadde fire deltagere med, Juan Miguel Valdes Rodriguez, Bjørn Sæther, Frode Grønning og Helge Langen. Best av våre ble Juan med 2. plass. Han var langt etter sin bestetid, men tok dette som en gjennomkjøring i en ”tung” treningsperiode. Fint løp av Frode som kom inn til en 3. plass i klassen og 5. beste tid totalt.

Det var ekstra stor deltagelse ettersom Skandinavisk Jernbane Mesterskap var innlagt.,

Fine maratonforhold: 13-14 grader, overskyet oppholdsvær og bortimot vindstille.