Henne løp 1,5 maraton og Bjørn Von løp 10 km

Les mer om Henrik Aasbø sitt løp over 63,3 km og Bjørn Vonheim som deltok i Hytteplanmila.

Hytteplanmila, 10 km, lørdag 20.10.07., Hønefoss
Bjørn Vonheim dro til Hønefoss for å sette årsbeste på 10 km og det klarte han med 21 sek. Under brukbare løpsforhold fikk han tida 35,25 etter å ha passert 5 km på 17,16. Dette holdt til 2. plass i klasse 45-49 år etter uslåelige Helge Dolsvåg som vant klassen på 32,40.

Det var over 400 deltagere, og totalt sett, var det bare 15 som løp fortere enn Bjørn. Totalvinner ble Urige Buta som kom i mål på 30,05.

Bergen Ultra, 63,3 km, lørdag 20.10.07., Fana
Henrik Aasbø fornekter seg ikke, han klarer ikke å holde seg unna lange løp. Lørdag fullførte han 63,3 km (dvs 1,5 maraton) på 6t 19min 02 sek. Han ble nr 19 av de 25 som fullførte denne kraftanstrengelsen. I bra Ultravær, startet han med 6 km/min, noe som han holdt jevnt og trutt hele veien. Han passerte maraton på 4.09.50. Henne vil få sin egen spalte på vår hjemmeside, så vi skal overlate til Henne sjøl å beskrive løpet.