Under finner du oversikt over Rindals-Trolls deltakere i turrenn denne sesongen.
5. mai 2004 Les mer...

Sluttstilling TE-CUP 2004

Her er sluttstillingen i årets TE-CUP.
Lars vant, Pål ble nr. 4 og Morten nr. 7. Jo Sverre, Sondre og Gøran kom litt lengre ned på listene, best var Jo Sverre med en 24. plass
21. april 2004 Les mer...
Te -cup Røros

Fra helgas skirenn

Sist lørdag og søndag var det finale i årets sørtrønderske langrennscup(TE-cupen).
Rindalingene fikk disse plasseringene:
Sprint: Pål Sande nr. 7 (17 år), Morten Svinsås nr. 4 og Lars Hol Moholdt nr. 7 (18-19 år)
3 km: Jo Sverre Sande nr. 19 (12 år) og Sondre Løfald Bjørnstad nr. 36 (13 år)
5 km: Gøran Bolme nr. 53 (14 år)
10 km: Pål nr. 3, Lars nr. 6 og Morten nr. 7
Bildet er fra startområdet under rennet. (Foto: Magne Bjørnstad)

7. april 2004 Les mer...

Rindalingene i junior-NM

Denne helga er det junior-NM i langrenn på Savalen. Øvelsene ble innledet fredag med sprint, en gren som kanskje ikke passer de tre rindalsdeltakerne aller best. De plasserte seg i hvert fall slik: 17 år: 35) Pål Sande 18-19 år: 38) Lars Hol Moholdt 39) Morten Svinsås

Se arrangørens resultatsider

28. mars 2004

Lokale Birkebeinerresultat

Jon Bolme kom inn på en 4. plass i klasse 60-64 år. Han gikk for 16. gang og klarte sitt 16. merke. Da har han etter eget utsagn vært forkjøla 1 måned og nesten ikke trent. Med andre ord, en meget sterk prestasjon i et renn hvor det var vanskelige føre- og værforhold. Nevnes bør også Oddvin Meland som kom inn på 62. plass i samme klasse og klarte sitt 22. merke av 22 forsøk. Slå den! Nærmere informasjon om rennet og Birkebeinerarrangementa finnes på :http://resultatservice.birkebeiner.no/resultatliste.php?arr=renn

23. mars 2004
Håken Heggem

Rindalsmesterskapet 2004

Søndag 21. mars ble rindalsmesterskapet i langrenn fri teknikk arrangert med start ved tidtakerbua ved Tjønna. Rennet gikk i flott vårvær og under kjempefine forhold etter at det i natt kom noen centimeter med nysnø.
21. mars 2004 Les mer...

TE-CUP Duatlon - Soknedal

Sokna IL arrangerte sesongens nest siste TE-Cup renn på sitt flotte skianlegg på Hauka Skisenter på lørdag. Mildt vårvær og mange løpere fra 12 år til junior. Fra Rindals-Troll deltok Jo Sverre, Sondre, Gøran, Pål, Lars og Morten. Juniorene gjorde det som vanlig bra med en 2. plass til Pål, 3. plass til Lars og 8. plass til Morten. Av de yngste gikk Jo Sverre best med en respektabel 15. plass, mens Sondre ble nr 35 og Gøran 32. I de yngste klassene er det som vanlig svært jevnt, og det skal lite til for å klatre oppover listene. Fullstendig resultat

21. mars 2004

Morten Svinsås på 4. plass i Storlirennet

Morten Svinsås ladet opp til KM stafett med å gå det 3 mil lange Storlirennet fra Storlien i Sverige til Meråker. På rennets hjemmeside reklameres det med Nordens raskeste tremil, noe som har en sammenheng kombinasjonen fristil og lett terreng.
Morten kom inn på en fin 4. plass i G 18-19, og kom langt fram blant de 600 deltagerne.

15. mars 2004 Resultater
KM stafett 2

KM-tittel til juniorene

Lars Hol Moholdt, Morten Svinsås og Pål Sande ble i dag kretsmestre i stafett for juniorer foran Byåsen.
14. mars 2004 Les mer...

Sonerenn i Knyken

7 stk fra Rindals-Troll deltok i Orkdals sonerenn i Knyken i dag: Geir Magne Glåmen, Vebjørn Trønsdal Bævre og Tølløv Løfald Bjørnstad under 10, Jo Trønsdal Bævre, Svein Erik Glåmen i G10 og Jo Sverre Sande og Sondre Løfald Bjørnstad i hhv. G12 og G13.

14. mars 2004

Rindølrennet 2004

Det har vært noen fra Rindals-Troll som har gått Rindølrenn
14. mars 2004 Resultater

Lars nr. 12, Pål nr. 13

Norgesmesterskapet på ski for juniorer fortsatte i helga med 7,5 km klassisk for de tre rindalingene som var med. Slik plasserte de seg:
G17 år: 13) Pål Sande 20.27,1
G18/19: 12) Lars Hol Moholdt 19.56,9
74) Morten Svinsås 21.06,6
Det er lett å bli blasert, men en plassering blant de femten beste er egentlig en knallsterk prestasjon, så mange gode juniorløpere er det i landet. Både Pål og Lars var for eksempel ca. 40 sekunder fra pallen. Og selv om det var 62 plasser fra Lars og ned til Morten, skilte det altså ikke mer enn 70 sekunder.
8. mars 2004 Resultater
NM Pål

Junior-NM: Pål best av våre

Første dag av junior-NM ble nok ikke riktig slik Lars Hol Moholdt hadde tenkt seg. I avisa Sør-Trøndelag i dag ble han rapportert å være i meget god form, men på 20 km fri teknikk måtte han finne seg i en 27. plass, over tre og et halvt minutt bak vinneren. Morten Svinsås ble nr. 82 av de i alt 137 fullførende i klasse 18-19 år. Pål Sande (bildet) derimot greide en sterk 14.plass som nest beste sørtrønder på syttenårsklassens 15 km.