Junior-NM: Pål best av våre

Første dag av junior-NM ble nok ikke riktig slik Lars Hol Moholdt hadde tenkt seg. I avisa Sør-Trøndelag i dag ble han rapportert å være i meget god form, men på 20 km fri teknikk måtte han finne seg i en 27. plass, over tre og et halvt minutt bak vinneren. Morten Svinsås ble nr. 82 av de i alt 137 fullførende i klasse 18-19 år. Pål Sande (bildet) derimot greide en sterk 14.plass som nest beste sørtrønder på syttenårsklassens 15 km.

NM Lars
Lars ut på 2. runde
NM Morten
Morten like etter start
NM Johan
Johan etter rennet

Men: Stian Nåvik, trondheimsgutten som springer for Rindals-Troll om sommeren, kapret bronse i den eldste klassen. Fenomenalt bra av skiskytteren, som for bare fire dager siden tok gull i stafetten under junior-NM i skiskyting (på Sør-Trøndelags lag). Dette er jo en tendens vi ser i seniorklassen også, at skiskytterne er noen råskinn i fristil.
Andre rindalinger i Granåsen: Johan Landsem (bildet under); han er en av smørerne for Sør-Trøndelag Skikrets under mesterskapet. Og Harald Solvik er assisterende TD (teknisk delegert) samt medlem av juryen. (Foto: Harald Solvik

Resultater