Solid seier mot Kvass/Ulvungen

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte i dag sin første treningskamp for sesongen. Kvass/Ulvungen var motstander på kunstgresset i Surnadal. Kvass/Ulvungen vant i fjor sin 6. divisjonsavdeling og er dermed klar for 5. divisjon i år. Når dommeren blåste i gang kampen viste det seg tidlig at Rindal nok var noen hakk vassere i dag. Rindal tar tak i kampen fra start og styrer det aller meste, og styrer inn til en fin seier i første treningskamp.

Siste peptalk fra Lars Ole før kampen
Pauseprat mot Kvass/Ulvungen
Peder inn for Brage i 2. omgang
Jørgen med sin a-lagsdebut i dag

13 og et halvt minutt er spilt når Anders Løfald slår inn fra venstrekanten, og foran mål dukker Roy Bolme opp og sklir inn balllen til 1-0.
Bare minuttet senere er det nok en gang Anders L og Roy som kombinerer. Anders trer igjennom Roy, som dermed kommer alene med keeper og er sikker som banken. 2-0.
I det 27. spilleminutt er det klart for 3-0. Denne gangen er det Brage Storholt som kommer alene med keeper etter veggspill med Roy på 16. meteren. Brage med frekk tuttis på keeper.
37 minutter spilt og Rindal øker til 4-0. Det er Anders Løfald som får ballen ute på venstre, drar av en mann og banker ballen i mål.
Dermed står det 4-0 til pause, etter en sterk omgang av Rindal. Motstanden er ikke all verden, men likevel bra å score fire mål og nesten ikke en eneste sjanse i mot.

16 minutter er spilt av andre omgang når Rindal får corner. Harald får headet mot mål, og Henrik Brynthe Lund styrer ballen videre inn i nettet med hodet. 5-0.
I det 69. minuttet er det Robert som stikker igjennom til Roy, som iskaldt runder keeper og banker ballen opp i nettaket. Hans 3. for dagen, og Rindals 6.

6-0 står seg kampen ut. Vi scorer hele 6 mål på årets første økt utendørs, og Kvass/Ulvungen har kun en sjanse i løpet av de 90 minuttene. Det må vi si oss godt fornøyd med.
Det vises godt at mange har trent godt i vinter, under gode treningsforhold i Rindalshallen, og løper og kjemper som løver hele kampen igjennom :)