G14 mot Byåsen 3

Fredag spilte g14 mot nåværende serieleder Byåsen 3. Dette skulle bli "grei skuring" i følge Byåsenspillerne, noe det absolutt ikke ble. Sto på i 1. Omgangen og gjorde det vanskelig for Byåsen. Sjanser for begge lag, og masse godt spill av Rindal. Sto 0-0 til pause. I 2. Omgangen fikk Byåsen slippe litt til fra starten av og satte 2 mål. Ekstremt godt plasserte skudd som var vanskelig å ta for keeper Erlend, som sto en kjempekamp! Vi reduserer til 2-1.
Desverre så slipper vi inn 3 gode skudd mot slutten, som går rett i mål. Taper 5-1, ett resultat som ikke rettferdigjør innsatsen og kampgangen. Byåsen-trener kunne ikke fatte hvorfor vi ikke hadde tatt flere poeng denne sesongen, og det må vi ta med oss.

9. oktober 2016

G14 - Skaun 3 - 4

G14 spilte hjemmekamp mot Skaun BK i kveld. Vi møtte dem i vårsesongen der vi tapte 10-3 så vi var gira på revansje. Holdt dem bra i starten av 1. Omgangen, men falt litt nedpå og slapp inn noen billige mål. Samtidig som vi ikke scora på de mulighetene vi fikk. Lå derfor under 3-0 til pause. I 2. Omgang fikk vi blod på tann og viste oss fra vår beste side. Mye gode enkeltprestasjoner, samt godt lagspill. Og en enorm forsvarsjobb. Reduserte til 3-1, 3-2 og 3-3. Vi hadde overtaket lenge og det så ut til å bli poeng, helt til det sto igjen 1 minutt og Skaun satte 4-3. Enormt surt å tape når innsatsen var så bra. Men en kjempejobb av gutta som aldri ga opp, det blir det gode fotballspillere av!

2. oktober 2016 Les mer...

Oppsummering G14

Siden sist har vi spilt 4 kamper, 2 tap og 2 seire. I går spilte vi mot Kil/hemne på hjemmebane, som alltid mot kil/hemne, ble det en spennende kamp med mange sjanser. Kampen endte 2-1 i vår favør. Vi har overtaket i 1. Omgang, og leverer en kjempekamp. Mange av spillerne har sin årsbeste i dag. Fikk også ett nytt navn på scoringslista da Øyvind satte kampens første mål! Heller ingenting å si på dommeren i dag, veldig morro at guttene får oppleve å bli dømt av en såppas god dommer.

16. september 2016
14100258_10153667670076945_7465324740412758356_n

G14 på Skaun-cup

Revansje mot Astor i finalen! Vi måtte vinne, eller ha flest cornere for å vinne. Da det gjensto litt over 1 min sto det 1-1 og 3-2 på cornere. Vi fikk vår 3. corner og det lå an til å bli 5x2 med sudden death. Men Rindal ville det annerledes. Christoffer slo en kjempecorner og Even fikk panna på ballen og smelte den i mål. En DEILIG seier! Veldig fornøyde med hvordan laget opptrer på cup, oppfører seg bra mot dommer, motstandere og medspillere. Takker også alle foreldre og søsken for en flott heiagjen

21. august 2016 Les mer...

G14 mot Astor

G14 spilte første seriekamp i går, det ble tap 7-1 mot Astor.

19. august 2016

G14 mot Tempe

Tempebanen bader i sol, og G14 hadde bestemt seg for å vinne! Hadde kontroll fra første stund og Nidelv truet oss aldri. I dag var det mange fine mål, vil spesielt trekke fram Oskar sin suser i krysset. Og Mikael som setter den sikkert i mål. Guttene spiller hverandre gode, og spiller god fotball hele kampen igjennom. Med 6 forskjellige målscorere vant vi 13-1!

16. juni 2016 Les mer...

Hjemmekamp for G14 mot Byneset/Leinstrand

G14 spilte hjemmekamp mot Byneset/Leinstrand på skogsletta i kveld. Våre gutter dominerte i de første 20 minuttene i kampen. Guttene var endelig "lik se" å spilte hverandre gode. Ett av høydepunktene var ett gjennomspill fra Martin som Mathias får kontroll på i lufta, og putter i mål.
Keeper Erlend har hatt en enorm utvikling denne sesongen, å står i dag en kjempekamp og redder oss fra mange baklengsmål.
Kampen kunne gått begge veier, og vi fikk testet oss på å holde hodet kaldt og holde fokus hele kampen. Vi trakk til sist det lengste strået, og vant 2-1!

9. juni 2016 Les mer...

Tap for G14 mot Skaun

Skuffende tap 10-3 mot Skaun i går. Kom oss aldri helt inn i kampen og tapte fortjent. Men 3 mål er bedre enn ingen mål. Og på venstresida i 2. omgangen var det til tider veldig bra "slå-gå"-spill som resulterte i mål. Vi tar med oss det, og går for seier mot Byneset/Leinstrand på torsdag!

3. juni 2016 Les mer...

G14 med tap

G14 gikk på sitt første tap i årets sesong, hjemme mot Kattem 2. Hang greit med i 1. Omgang men fikk aldri overtaket. 1-2 til pause og 1-3 til slutt.

26. mai 2016 Les mer...

G14 mot Tiller

G14 spilte kamp mot Tiller 2 på Trollbanen i kveld. Var litt passive i starten, og ville ikke nok. Likevel kjemper vi oss til 2-2 til pause. Kjempejobb av keeper Erlend, som reddet mange store sjanser.

18. mai 2016 Les mer...

G14 borte mot KIL/Hemne

G14 spilte borte mot Kil/Hemne i dag. Spennende kamp fra start til slutt. Vi gikk opp i ledelsen etter få spilleminutter og hadde overtaket i starten av første omgang. Fikk merke både varmen og det tunge underlaget, så mot pause var guttene både slitne å varme. Vi Ledet 2-1 til pause etter 2 mål av Erik B.

11. mai 2016 Les mer...

Fotball: G14

G14 mot Strindheim

Etter en noe nervøs start mot Klæbu forrige uke, var guttene klare til å vise seg frem på hjemmebane. Og de trøkket til fra start, og de første 20 min hadde ikke Strindheim noe å stille opp med mot våre gutter. Bra spill og mye trøkk. etterhvert dabbet det litt av, og fikk noen mål i mot. Men vi tok oss sammen på slutten igjen og vant til slutt 3-2!

28. april 2016 Les mer...

Seriestart G14

Seriestart for G14 i kveld, borte mot Klæbu. Noe nervøse gutter (og trener) som startet sesongen med litt høye skuldre mot ett voksent Klæbu. Fikk 2 mål i mot i 1. Omgangen. Og Even Bakken scorer ett mål for oss. Vi blir litt for passive i duellene og står til tider å ser på. Men guttene skjønner det selv, og tar tak i 2. Omgang med ny giv. Holder Klæbu bra, og de får komme til få sjanser. Mye bra forsvarspill. Edvard scorer ett mål for oss, og med null i mot og litt flaks, berger vi 1 poeng.