Ny seier i OBOS cup for herrene

Fotball: Herrer senior

Herrelaget spilte søndag sin andre kamp i Obos-cupen. Denne gang var det 6. divisjonslaget Utleira som sto på motsatt banehalvdel. Divisjonsforskjellen ble tydelig tidlig i kampen, og Rindal styrte det aller mesta helt fra starten. Og det skulle ikke ta mer enn åtte minutter før den første ballen satt i nettet. Det var det Harald Røen som sørget for etter å ha kriget ballen i mål, etter en stikker gjennom Utleira-forsvaret fra Roy.

2-0 kommer i det 17. spilleminuttet. Denne gang er det Hallvard som serverer til Roy Bolme, som setter inn 2-0.
Roy øker ledelsen til 3-0 etter 23 minutter. Denne gang vinner vi ballen høyt i banen etter godt press, og Roy kommer helt alene med keeper og banker ballen knallhardt i nettet! Og lagene går til pause på stillinga 3-0.

Også i andre omgang er det Rindal som kjører kampen og vi spiller oss fint til mange store sjanser, men avslutningene går over og utenfor i denne omgangen.
Men i det 69, spilleminuttet er det Harald som finner Roy ledig på 5 meter, og da står det 4-0.

Utleira kommer på en kontring i sluttminuttene og får seg et trøstemål, som gjør at sluttresultatet blir 4-1.

En godt gjennomført kamp fra vår side med mye godt spill og veldig mange store sjanser. Seieren burde nok vært enda større i dag. En god generalprøve før serieåpninga, som er borte mot Oppdal lørdag 30. april.

Og etter dagens 3-poenger leder Rindal sin pulje i OBOS cupen når to av tre kamper er spilt. Siste kamp i gruppespillet spilles ikke før 8. juni, når Aasguten kommer på besøk på Skogsletta. Vinner av pulja går videre til rent cupspill i høstsesongen.