Ny hjemmeseier for a-laget

Fotball: Herrer senior

Herrelaget i 5. divisjon tok lørdag en ny hjemmeseier på Rinnvollen, denne gang mot KIL/Hemne 3. Helt fra start var Rindal det klart beste laget og hadde ballen mest, men mye slurv gjør at det blir en første omgang med bare noen få sjanser. Vi har god kontroll på gjestene som skaper svrt lite, men det blir en målløs omgang og lagene går til pause med 0-0.

DSCF5452
Torstein Heggem
DSCF5443
Rindals beste i dag; Henrik Brynthe Lund
DSCF5450
DSCF5439
Stian Bolme
DSCF5454
Lagets toppscorer, Roy Bolme sørget for 1-1
DSCF5451
Stein Gunnar Rønningsbakk vant
DSCF5449
Kaptein Bendik Talgø

I andre omgang skaper vi litt større sjanser, blant annet har Bendik Talgø et knallhardt skudd i tverrliggeren etter 57 minutters spill. Helt mot spillets gang er det likevel KIL/Hemne som går opp i ledelsen etter 60 spilte minutter.

Dette ser ut til å vekke hjemmelaget og bare sju minutter senere er det Anders NL som spiller opp til Roy Bolme som vender bort to KIL/Hemne-spllere og triller ballen rolig nede ved stolperota og dermed er det 1-1.

73 minutter er spilt når Jostein Landsem får pirket ballen forbi gjestenes keeper og ballen triller inn ved lengste. Rindal dermed opp i lesdelsen, 2-1.
Ettmålsledelse er aldri helt tygt, til tross for at KIL/Hemne aldri kom til de helt store sjansene.

Det er likevel veldig betryggende når Hallvard Næss setter inn 3-1 for Rindal. Det er et skudd som keeper glipper og Hallvard er først på ballen og hæler først ballen i stanga før han pluker opp egen retur og plasserer ballen i nettet.

Rindal vinner dermed fullt fortjent 3-1, men dette var likevel ingen god kamp av hemmelaget. Vi er alt for upresise og gjør mange rare valg underveis. Vi gjør likevel nok til at alle tre poengene blir igjen på Rinnvollen og det er tross alt viktigst.

Disse spilte i dag:
Anders Grytbakk -
Brage Storholt, Henrik Brynthe Lund, Stein Gunnar Rønningsbakk, Bendik Talgø -
Torstein Heggem, Anders Nerbu Løfald, Stian Bolme -
Harald Røen, Roy Bolme, Hallvard Næss.
Innbyttere: Josten Landsem, Steinar Bævre Heggset, Sondre Aune, Daniel Hagen Eide og Stian Grytbakk.

Nå venter Sokna borte neste lørdag før Rennebu kommer på besøk om 14 dager.