G16 7'er: Rindal 2 - Orkla 3 5-10

(Steinar 2, Erik 2, Sander)

Ingen stor avslutning for 7'er-laget i kveld, men sånn ble det, og fortjent seier til Orkla. Rindal IL skal ellers være bra fornøyd med å ha hatt et ekstra lag i serie på G16 i tillegg til 11'er-laget, langt større klubber som ikke klarer det, så takk til alle spillere som har gjort det mulig.

18. oktober 2017 Les mer...
G16 6 oktober

G16 11'er, 2.div, 7.serierunde høst:

Rennebu - Rindal 1-5
(Emil, Steinar, Are, Sander 2)

Avdelingsvinnere 2.div (bænt fram seriemestera).

7-0-0 og 37-5 i målforskjell i høst, og enda har vi en runde igjen (mot Alvdal) før det er slutt på moroa. Men seriemesterskapet ble sikra allerede i kveld.

Sjuende strake (og fortjente) seier kom altså i kveld borte mot Rennebu. Gutta har fortsatt den gode utviklingen fra i vår både individuelt og som lag

(Sander, Edvard)...

Rindal med nytt langt skritt mot seriemesterskapet i 2.divisjon.

30. september 2017 Les mer...

G16: Rindal 2 - Flatås 2 15-5

(Martin 6, Edvard 3, Ole Einar 2, Tobias, Chris, Håvard, Mik).

Målrik kamp i Rindalshallen i kveld da Rindal 2 vant klart mot Flatås 2. Dermed klatret de til en 2.plass i avdelingen. Spesielt 1.omgang var tidvis meget velspilt med godt offensivt spill, og ekstra takk til Even Bakken og Håvard H. Solvik (debutant på G16) fra G14 som gjorde en super innsats gjennom hele kampen!

28. september 2017

G16 2 mot Nidelv 2

G16 7'er har vært på Tempebanen i kveld, og derfra har denne seiersrapporten kommet:

Nidelv 2 - Rindal 2 4-8
(Sander 2, Steinar 2, Stian, Emil, Wilaym, Chris).

...

En meget forsiktig start for Rindal 2 som var i det gavmilde hjørnet de første 20 min mot Nidelv. En dyktig Nidelv-spiss fikk putte 3 mål før rindalingene våknet. En flott opphenting siste 15 min ga rindalsledelse 4-3 til pause. Bedre spill i 2 omgang og Rindal puttet 4 nye og halte til slutt i land en komfortabel 8-4 seier.

(Martin 3, Wilaym 2)

Frøya har ikke 11'er-lag på G16, bare et 7'er-lag. Det laget har til gjengjeld vunnet 9 av sine 10 kamper i årets 7'er-serie, så godt gjort av rindalingene å røske litt opp i den statistikken i ettermiddag.

10. september 2017

G16-kamper for både Rindal 2 og Rindal 1 i går og i kveld.

I kveld:
G16 11'er, 4. serierunde høst, 2. div:

Charlottenlund 2 - Rindal 1-4
(Sondre, Are 2, Henrik)

Dette ble etter hvert en riktig bra kamp av Rindal, og ekstra artig å se pasningsspillet sitte godt også, direkte lekent etter pause. Beholder serieledelsen etter fjerde strake seier, og med 18-4 i målforskjell i høst. Even Bakken ny debutant fra G14 i dag. Og Sondre skåra!!

7. september 2017 Les mer...

G16 11'er, 3. serierunde høst, 2.div:

Rindal - Oppdal 5-3
(Sander, Edvard 2, Henrik 2)
I perioder en litt frustrerende kamp å se på fra benken, men deilig å vinne også på dager hvor ikke alt sitter 100%. Høyst fortjent seier uansett, fortsatt ubeseira hjemme i hele år, og Rindal topper 2. divisjon så langt.

1. september 2017

G16 7'er: Rindal 2 - Meldal 2 6-8

Meldal rett opp i 0-3 før Rindal meldte seg ordentlig på, men når de først våkna så gjorde de det til gangs, og skåra 5 på rad til rindalsledelse 5-3. Etter dette kom en ny periode der Meldal tok mer over, og det ble til slutt borteseier 6-8, et greit nok resultat med tanke på spill og sjanser. 2 mål hver fra Wilaym, Sander og Martin.

29. august 2017

G16 11'er, 2. serierunde 2. div - høst: Gimse - Rindal 0-3

Fullt fortjent seier til Rindal.

24. august 2017
G16 2 Astor

G16 7'er: Rindal2 - Astor2 13-5 (!)

(Mathias 4, Emil 4, Edvard 3, Mik, Erik)

7'er-laget med høstens første på Skogsletta. Strålende åpning av gutta

23. august 2017 Les mer...

16 11'er, 1. serierunde høst, 2.div:

Rindal - IL Trond 6-0
(Steinar 3, Edvard, Chris, Emil)

20. august 2017 Les mer...

G16 11'er, sluttspill 1/8-delsfinale OBOS-cup:

Byåsen2 - Rindal 4-3 (e.e.o, golden goal) (Sander 2, Edvard)

Byåsen 2 ligger godt plassert høyt oppe i 1.div, men de trengte flaks (og bra effektivitet) for å slå et Rindal g16-lag som spilte en av sine bedre kamper så langt i sesongen. Litt surt å ryke etter slikt spill, men lovende for høstsesongen.