Lagbilde Rindal IL herrer

Utklasset Orkla 3

Herrer senior

Rindals herrelag spilte onsdag sin siste hjemmekamp for sesongen, når Orkla 3 gjestet Rinnvollen i høstsola.

Til tross for at det var Rindal som kjørte kampen helt fra start, tok det hele 28 minutter før første scoring kom. Da var det Vegard som spilt Ola Holte Helgetun fint igjennom alene med keeper. Ola sikker som banken, og setter inn 1-0! Fem minutter før pause kommer kampens andre scoring. Da er rollene byttet om når Ola slår et fint innlegg til Vegard Karlstrøm som banker inn 2-0. Dette står seg til pause.

2. omgang er bare seks minutter gammel når Rindal ruller opp et klasseangrep. Vegard Elshaug Almås får ballen ute på høyrekanten, slår hardt inn foran mål. Der er Ola, som på merkelig vis får lagt ballen til Vegard Karlstrøm som banker inn sitt andre mål for dagen. 3-0.

16 minutter er spilt av andre omgang når Rindal er frampå og øker til 4-0. Etter en dårlig avklaring fra Orkla-keeperen, havner ballen til slutt i føttene til Ola Holte Helgetun som setter ballen sikkert i nettet.

24 minutter, og Rindal får frispark i farlig posisjon like utenfor 16.-meteren når Vegard blir felt på tur igjennom. Lars Ole Heggem finner et "lite" hull i muren og setter frisparket direkte i mål, til 5-0.

Kun to minutter senere står det 6-0 etter at Orklas forsvar knaller ballen i eget nettak på et innlegg fra Hallvard Næss ute på venstrekanten.

Rindal kjører på mot et mer og mer resignert Orkla-lag. Etter 35 minutter er det Bent Vidar Holten og Jostein Landsem som spiller vegg gjennom forsvaret og Bent Vidar setter inn 7-0.

Morten Møller fatsetter sluttresultatet til 8-0 etter 36 minutter av andre omgang. Det kommer etter at Morten presser gjestene til å gjøre en feil, som resulterer i en misforståelse og Morten får servert ballen på åpent mål og kan enkelt trille ballen i mål.

Selv om Orkla hang godt med den første halvtimen av kampen, var det aldri noen tvil om at Rindal hadde god kontroll på denne kampen og vant fullt fortjent 8-0 til slutt!

Laget: Anders Grytbakk - Vegard Elshaug Almås, Lars Ole Heggem, Jonas Nergård Tørset, Håkon Mikkelsen - Harald Kristoffer Røen, Hallvard Næss, Vegard Karlstrøm, Bendik Talgø - Ola Holte Helgetun, anders Møkkelgård.
Benyttede innbyttere: Jostein Landsem, Morten Møller, Eirik Tørset, Bent Vidar Holten, Brage Elshaug Storholt, Bjarte Rindal.