Uavgjort mot Fosenlaget, igen

Torsdag var det klart for 4. divisjonskamp mot Fosenlaget på Lade kunstgress. I de to foregående møtene mod Fosenlaget har det endt 1-1.

Det ble som ventet en jevnspilt og tøff batalje på det harde underlaget. Det skulle ta 45 minutter før det ble mål i denne kampen. Først ut var hjemmelaget, som fikk pirket inn ballen til 1-1 på corner. Rindal gikk rett i angrep etter avspark og Robert Jonli utlignet for Rindal FK. Dermed 1-1 til pause.

Kvarteret ut i andre omgang er det Fosenlaget som nok en gang går opp i ledelsen, etter en kontring. 37 minutter er spilt når Morten Jonli sørger for 2-2 for rindalingene. Flere scoringer blir det ikke i denne kampen, selv om vi blant annet er alene igjennom med keeper to ganger i andre omgang.

Med dagens poengdeling, ser det farlig ut med tanke på fortsatt 4. divisjonsspill neste sesong, men det er fortsatt muligheter. Neste kamp er lørdag 29. mot Frøya på Rinnvollen, før vi avslutter sesongen med bortekamp mot Kolstad 2 påfølgende helg.